Purito B5 Panthenol Re-Barrier Cream 80 ml

Purito B5 Panthenol Re-Barrier Cream 80 ml

Purito Живильний крем для обличчя з пантенолом 80 мл

Brave Sale Brave Sale

ЦБ-00022282

Brave Sale

Наявність: Є в наявності

769грн

Об'єм: 80 мл

Бренд: Purito

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Захищає та відновлює шкірний бар'єр, заспокоює ,знімає лущення та запалення

Purito B5 Panthenol Re-Barrier Cream Живильний крем для обличчя з пантенолом 80 мл

Насичений зволожуючий крем з 10% пантенолом допомагає захистити та зміцнити шкірний бар'єр. Пантенол забезпечує миттєве зволоження, притягує та утримує вологу, утримуючи її у шарах шкіри.

У поєднанні зі сприятливими для шкіри інгредієнтами, такими як ніацинамід, сквалан та екстракт центелли азіатської, цей крем забезпечує виняткову ефективність у пом'якшенні шкіри, роблячи її гладкою та забезпечуючи постійне покращення здоров'я шкіри.

Властивості крему:

  • Захищає та відновлює шкірний бар'єр шкіри.
  • Миттєво зволожує.
  • Заспокоює подразнену шкіру.
  • Знімає лущення та запалення.
  • Покращує тургор шкіри.
  • Робить шкіру м'якою, гладкою, зволоженою та здоровою.

Основні діючі компоненти:

Centella Asiatica Extract – ця ботанічна рослина також відома як Gotu Kola, Pennywort або tiger grass росте в помірних і тропічних болотистих районах. Вона має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, надає судинозміцнювальну дію та зменшує купероз.

Panthenol (10%) є провітаміном B5. Він сприяє проникненню води у шкіру. Діючи як зволожувач, пантенол зв'язується з молекулами води та утримує їх у шкірі. Також він допомагає підтримувати здоровий шкірний бар'єр завдяки своїй пом'якшувальній дії.

Niacinamide – це форма вітаміну B3 або ніацину, яка запобігає появі пігментації, може збільшити антиоксидантну здатність шкіри і може брати участь у підтримці шкірного бар'єру.

Copper Tripeptide-1 – має антиоксидантну та протизапальну дію і може сприяти загоєнню ран, стимуляції колагену та залученню імунних клітин. Рівень трипептиду, що у організмі, з віком знижується. У догляді за шкірою він в основному використовується як інгредієнт проти старіння, але вважається, що він також допомагає поліпшити загальний стан шкіри, включаючи поліпшення текстури шкіри та лікування рубців.

Спосіб застосування:

Після очищення та тонізування акуратно нанесіть необхідну кількість крему на шкіру.
М'яко вбийте в шкіру для кращого вбирання.

Склад:

Centella Asiatica Extract, Panthenol(10%), Squalane, Butylene Glycol, Water, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Hydrolyzed Jojoba Esters, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydroxyacetophenone, Tromethamine, Dipotassium Glycyrrhizate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Madecassoside, Asiaticoside, Asiatic Acid, Copper Tripeptide-1, Madecassic Acid

Напиши відгук
BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Заспокійлива альгінатна маска для обличчя 20 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри