New in Some by mi Cica peptide anti hair loss derma scalp tonic Тонік проти випадіння волосся

Some By Mi Спрей-тонік проти випадіння волосся 150 мл

Some By Mi Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Tonic 150 ml

Some by mi Some by mi

ЦБ-00019658

Some by mi

Наявність: Немає в наявності

445грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Some By Mi

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Призначення: Від випадіння волосся

Some By Mi Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Tonic Спрей-тонік проти випадіння волосся 150 мл 

Засіб для чутливої ​​шкіри голови на основі комплексів пептидів, центели і чорних рослинних екстрактів, інтенсивно живить і зволожує епідерміс, нормалізує гідробаланс і регулює роботу сальних залоз, відновлює і зміцнює шкіру голови, запобігає ламкості і випадіння волосся. Продукт має охолоджуючу дію, допомагає заспокоїти і зняти неприємне відчуття свербіння або поразнення чутливої ​​шкіри голови.

Комплекс чорних екстрактів (сої, рису, кмину, чорниці, ожини та інші) інтенсивно живить, насичує вітамінами і покращує кровообіг шкіри голови, стимулюючи ріст волосся.
Потужний комплекс 11 пептидів, які зміцнює шкіру голови і волосяні фолікули, підвищує еластичність і пружність локонів. Пептиди утворюють на поверхні волосся захисну плівку, яка попереджає втрату вологи і допомагає відновлювати пошкоджену структуру волосся. Комплекс інтенсивно живить і зволожує епідерміс, робить пасма гладкими, шовковистим і блискучим.

Склад продукту посилений біотин, який також називається вітаміном краси (відноситься до вітамінів групи В) за рахунок того, що він впливає позитивно на стан і зростання волосся. Він бере участь в процесі вироблення білка - кератину, який забезпечує еластичність волосся і шкіри і захищає їх від впливу негативних факторів навколишнього середовища.

Приємне освіжаюче і заспокійливу дію продукту обумовлена ​​змістом комплексу центели і ментолу. Комплекс цілющого екстракту центелли включає її 4 похідні - мадекассосід, азіатікосід, мадекасову і азіатікову кислоту, які в тандемі мають заспокійливу дію, миттєво знімаючи запалення і неприємний свербіж шкіри голови.

Продукт не містить 20 шкідливих хімічних компонентів, здатні викликати подразнення і алергічні реакції, такі як: бензиловий спирт, фенокси етанол, парабени і інші.

Спосіб застосування:

Перед використанням добре струсіть флакончик . Нанесіть кілька разів на всю шкіру голови і помасажуйте кінчиками пальців.

Напиши відгук
Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum Відновлююча сироватка з муцином чорного равлика

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum Відновлююча сироватка з муцином чорного равлика

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри