V.Sun Instant vacation sun cream body sensitive SPF 50 Сонцезахисний крем для тіла

V.Sun Instant vacation sun cream body sensitive SPF 50

V.Sun Instant vacation sun cream body sensitive SPF 50 Сонцезахисний крем для тіла

V.Sun V.Sun

ЦБ-00023285

V.Sun

Наявність: Є в наявності

980грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: V.Sun

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Німеччина

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: День

Призначення: Захист від сонця

V.Sun Instant vacation sun cream body sensitive SPF 50 Сонцезахисний крем для тіла

Сонцезахисний крем для шкіри тіла з водостійким ефектом та максимальним спектром захисту від сонця SPF 50 надійно захищає шкіру від руйнівної дії променів типів А та В.

Легка формула крему містить ектоїн та вітамін Е, які забезпечують антиоксидантний захист шкіри, насичують та пом'якшують поверхню епідермісу та відмінно захищають від сонячних опіків та почервонінь. Масло ши та екстракт алоє вера живлять і зволожують чутливу шкіру, попереджають надмірне випаровування вологи, викликане дією сонячних променів.

V.SUN Sun Cream Body Sensitive SPF 50 Perfume Free не містить парфумованих ароматів, швидко вбирається, не залишає липкості на поверхні шкіри. Підходить для чутливої до сонця шкіри.

Формула, сприятлива для коралів і не містить інгредієнтів, що перешкоджають їх росту. Без мікропластику, наночастинок, октокрілену та феноксиетанолу.

Спосіб застосування: нанесіть потрібну кількість крему на шкіру за 15-20 хвилин до виходу на сонце. Оновлюйте кожні 2 години або після прийняття водних процедур.

Склад: Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Sodium Stearoyl Glutamate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, 1,2-Hexanediol, Ectoin, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Decylene Glycol, Piroctone Olamine, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Titanium Dioxide, Silver Chloride, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Propylene Glycol

Напиши відгук
V.Sun Сонцезахисний крем для тіла 200 мл SPF 30

V.Sun Сонцезахисний крем для тіла 200 мл SPF 30

V.Sun Let's Spend The Day Together SPF 30 200 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри