Evy Sunscreen mousse spf50 100ml Сонцезахисний мус

EVY Technology Sunscreen Mousse SPF 50 100 ml

EVY Technology Сонцезахисний мус 100 мл 

EVY Technology EVY Technology

ЦБ-00028448

EVY Technology

Наявність: Немає в наявності

1129грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: EVY Technology

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Швеція

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Живлення, захист від сонця, зволоження

EVY Technology Sunscreen Mousse SPF 50 Сонцезахисний мус 100 мл 

Сонцезахисний мус – сонцезахисний крем у вигляді пінки. Містить хімічні фільтри, які захищають шкіру від УФ-випромінювання, нейтралізують шкідливий вплив вільних радикалів, тим самим запобігаючи передчасним ознакам старіння шкіри.

Особливості:

  • Чудово підходить для людей з блідою або чутливою шкірою/ділянками шкіри, такими як зона декольте та плечі.
  • Зволожує та зміцнює захисний бар’єр шкіри проти подразників, таких як солона та хлорована вода.
  • Продукт також підходить для обличчя, особливо якщо ви перебуваєте у воді або спітніли від фізичних вправ. SPF 30 блокує 97% UVB-променів, якщо використовувати рекомендовану кількість продукту.
  • Не забиває пори і не залишає білого сліду.
  • Без консервантів і парфумів. Без парафіну та алкоголю. Без барвників та наночастинок. Веганський.

Активні компоненти:

  • Фільтри (Octocrylene незначний вміст 4-5% і виконує роль UV-підсилювача і стабілізує інші фільтри; Tinosorb S фотостабільний UV-абсорбент широкого спектру дії; Uvinil A Plus – фотостабільний органічний UV-фільтр, фотостабільний та захищає від вільних радикалів; Uvinul T150 має відмінну фотостабільність та є найпотужнішим абсорбентом UVB-променів; Avobenzone один з найпоширеніших UVA-фільтрів у світі що пройшов сувору перевірку на безпечність та ефективність.
  • Збагачений антиоксидантами для запобігання передчасному старінню.  Вітамін Е має захисну, регенеруючу та антивікову дію. Вітамін С має освітлюючу дію, посилює дію УФ-фільтрів та вирівнює тон шкіри.

Особливості використання: 

Перед використанням добре збовтати, перевернути флакон догори дном на натиснути. Мус потрібно розтерти між долонями для отримання більш рідкої флюїдної консистенції. Однієї пінної кульки в розмірі долоні буде достатньо для захисту однієї руки. Однієї пінної кульки в розмірі мʼяча для гольфу буде достатньо для надійного захисту обличчя та шиї дорослої людини. Після нанесення зачекайте декілька хвилин до повного поглинання.

Через 5-10 хв нанесений засіб не має бути липким. Якщо на шкірі залишається липкий ефект – було нанесено забагато засобу. Засіб можна використовувати як базу під макіяж. Забезпечують тривалий захист протягом 6-8 годин без повторного нанесення та не потребує оновлення після кожного перебування у воді.

Склад:

Aqua, Butane, Propylene Glycol, Isononyl Isononanoate, Octocrylene, VP/Hexadecene Copolymer,Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Isobutane, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, C12-15 Alkyl Benzoate, PVP, Propane, Polysorbate 20, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Triethanolamine,Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Ethylhexyl Triazone, Dimethicone, Glycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate.

Напиши відгук
EVY Technology Sunscreen mousse SPF 30 150 ml

EVY Technology Sunscreen mousse SPF 30 150 ml

EVY Technology Сонцезахисний мус 150 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри