Needly Vita C Glow tone up Сонцезахисний крем з ефектом сяйва

Needly Vita C Glow Tone Up Sun SPF 50+ PA++++ 50 мл

Needly Сонцезахисний крем з ефектом освітлення та сяйва 50 мл

Needly Needly

ЦБ-00030673

Needly

Наявність: Є в наявності

950грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Needly

Класифікація: Космецевтика

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Підвищення пружності та еластичності шкіри, Захист від УФ-променів, Освітлення, Вирівнювання тону обличчя, Зменшення пігментації шкіри, Антивіковий догляд

Needly Vita C Glow Tone Up Sun SPF 50+ PA++++ Сонцезахисний крем з ефектом освітлення та сяйва 50 мл

Гібридний сонцезахисний крем поєднує в собі декілька видів УФ-фільтрів, включаючи як фізичні, так і хімічні компоненти, щоб забезпечити ефективний захист від широкого спектру небезпечних ультрафіолетових променів. Він надійно запобігає появі сонячних опіків та гіперпігментації, вирівнює тон шкіри та зменшує видимість пор.

Завдяки його легкій текстурі, крем миттєво зливається з шкірою, нейтралізує неприродний відтінок, покращуючи світловий тон тьмяної шкіри. Він природно освітлює та робить шкіру більш живою та свіжою, не вимагаючи використання додаткової декоративної косметики. Крем має природне тонке покриття з легким блиском, що додає здорового вигляду, але не залишає відчуття маски на обличчі.

Для комплексного захисту від UVA- та UVB-променів використовуються різні типи фотостабільних фільтрів, які зберігають свою ефективність протягом 8 годин. Тут використовуються як мінеральні (оксид цинку + диоксид титану), так і хімічні фільтри нового покоління (Uvinul® A PlusTinosorb® S). Це забезпечує не лише високий рівень захисту, а й дозволяє крему бути більш м'яким до чутливої шкіри, стійким до впливу води та поту, і не вимагати частої перевірки та нанесення, особливо в міських умовах.

Крем також містить рослинний комплекс Vita C_Trus ™ з екстрактами сливи какаду, грейпфрута та лимону, що природно містить вітамін C. Він сприяє освітленню шкіри, бореться з пігментацією, регулює процеси утворення меланіну та є потужним антиоксидантом. 

Активні компоненти :

  • Фізичні УФ-фільтри створюють невидиму "бар'єрну плівку" на поверхні шкіри, яка відбиває небезпечні ультрафіолетові промені UVA та UVB. Це допомагає запобігти почервонінню, опікам та передчасному старінню шкіри. Такі фільтри є особливо корисними для чутливої та проблемної шкіри.

  • Хімічні УФ-фільтри з високою фотостабільністю абсорбують ультрафіолетові промені, які проникли у верхні шари шкіри. Вони допомагають уникнути пошкоджень колагену та еластину, що можуть виникнути під впливом сонця.

  • Ніацинамід підсилює природний захисний бар'єр епідермісу, зменшує ризики виснаження та подразнення, що можуть виникнути внаслідок сонячної експозиції та інших зовнішніх факторів.

  • Пантенол зберігає вологу у шкірі, допомагає відновити захисний бар'єр, робить шкіру більш м'якою та зменшує сухість та лущення.

  • Рослинний комплекс Vita C_Trus ™, що включає екстракти сливи какаду, грейпфрута та лимона, містить природний вітамін С. Він бореться з тьмяністю та нерівним тоном шкіри, освітлює пігментні плями та запобігає передчасному старінню, діючи як антиоксидант.

  • Аскорбіл фосфат натрію, який є стабільним деривативом вітаміну C, допомагає зменшити запалення, має антимікробну дію та підсилює фотозахисні властивості сонцезахисного крему, діючи як потужний антиоксидант.

Спосіб застосування:

На заключному етапі вашого догляду за шкірою рівномірно розподіліть достатню кількість крему по обличчю щонайменше за 10-15 хвилин до виходу на відкрите сонце.

Склад:

Water, Dibutyl Adipate, Butylene Glycol, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Ethyl Hexyl Salicylate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Acrylate Copolymer, Butyl Octyl Salicylate, Dipropylene Glycol, Dicaprylyl Carbonate, Bis-Ethylhexylloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoate, Caprylyl Methicone, Niacinamide, Polysilicone-15, Silicon Dioxide, Magnesium Sulfate, Panthenol, Disodium Hectorite, Propanediol, Hydrogenated Rapeseed Oil, Hydrogenated Palm Oil, Dimethylsilicate Silicon Dioxide, Aluminum Hydroxide, Polyhydroxystearic Acid, Stearic Acid, Quaternium-18 Bentonite, Dimethicone Crosspolymer, Purslane Extract, Glyceryl Caprylate, Triethoxycaprylylsilane, Ethylhexyl Glycerin, Adenosine, Ethylenediamine Disodium Trisodium, Glycerin, 1, 2-Hexandiol, Hydrolyzed Gardenia Extract, Hydrolyzed Malt Extract, Hydrolyzed Tricolor Violet Extract, Strawberry Leaf Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopherol, Lemon Extract, Grapefruit Extract, Terminalia Ferdinandii Fruit Extract (Cockatoo Plum)

Напиши відгук
Needly Cicachid relief cream 27ml

Needly Cicachid relief cream 27ml

Needly Зволожуючий крем для обличчя Мініатюра 27 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри