Im from Rice sunscreen 50ml Мінеральний сонцезахисний крем

I`M FROM Rice Sunscreen SPF 50+ PA++++ 50 ml

I`M FROM Мінеральний сонцезахисний крем 50 мл 

I‘m From I‘m From

ЦБ-00029398

I‘m From

Наявність: Є в наявності

1080грн

Об'єм: 50 ml

Бренд: Im from

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна, Комбінована, Нормальна, Суха

Час застосування: Універсальний

Призначення: Захист від сонця, Зволоження, Антиоксидантний

I`M FROM Rice Sunscreen SPF 50+ PA++++ Мінеральний сонцезахисний крем 50 мл 

Мінеральний сонцезахисний крем з легкою шовковистою текстурою та 41% рисового екстракту. Сучасна нано форма фізичного фільтра забезпечує надійний захист від широкого спектра УФ-випромінювання, а рослинні компоненти та гіалуронова кислота вирівнюють тон, знімаючи почервоніння та залишаючи ефект фарфорової шкіри. Глибоко зволожують та живлять, зменшуючи заломи та лущення, при цьому не залишаючи липкого сліду.

Санскрін підійде навіть роздратованій, пошкодженій та чутливій шкірі, а легкий приємний аромат буде радувати при кожному використанні.

Підходить для всіх типів шкіри.

Активні компоненти:

- Оксид цинку. В нано формі закриває шкіру як дзеркало, не допускає проникнення променів у структуру дерми, розсіює їх ще на підході, а також має протизапальний ефект, відновлює шкірний покрив;

- 41% екстракту рису гоамі. Джерело антиоксидантів і амінокислот, що володіє глибокозволожуючими та помітними пом'якшувальними властивостями, що покращує загальний тон, м'яко освітлює пігментацію і небажані плями, а також швидко підвищує пружність, захисні функції шкіри і прискорює регенерацію;

- Гіалуронова кислотаЗменшує трансепідермальну втрату вологи, захищає від зневоднення та сухості, розгладжує рельєф та заповнює зморшки, завдяки чому надає стійкий ліфтинг-ефект, ущільнюючи та змушуючи шкіру світитися зсередини;

- Токоферол. Активно бореться з вільними радикалами, а також оберігає шкіру від загазованості, пилу, сухого вітру та інших негативних факторів навколишнього середовища, стимулює процеси оновлення клітин, чудово зволожує та підтримує комфорт навіть після тривалого, виснажливого перебування на сонці, перешкоджає старінню та зберігає м'якість і гладкість шкірних покривів.

Спосіб використання:

Нанесіть достатню кількість засобу на обличчя та всі відкриті ділянки, останнім етапом догляду. На особливо вразливі ділянки можна нанести шар захисту повторно. Під час активного перебування на сонці оновлювати кожні 4 години.

Склад: 

Oryza Sativa (Rice) Extract, Zinc Oxide, Cyclohexasiloxane, Butyloctyl Salicylate, Propanediol, Propylheptyl Caprylate, Isododecane, Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Methyl Trimethicone, Caprylyl Methicone, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Water, Polymethylsilsesquioxane, Sodium Hyaluronate, Disteardimonium Hectorite, Magnesium Sulfate, Triethoxycaprylylsilane, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Lauryl Polyglyceryl- 3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Glyceryl Caprylate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Fragrance.

Напиши відгук
I'm From Rice Cream 50 ml

I'm From Rice Cream 50 ml

I'm From Зволожуючий крем для обличчя 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри