Darling  Cонцезахисний крем для обличчя Spf 50+ 30 ml

Darling Cонцезахисний крем для обличчя Spf 50+ 30 ml

Darling Glowy Face Cream Spf 50+ 30 ml

Darling Darling

ЦБ-00020081

Darling

Наявність: Немає в наявності

1500грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Darling

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Італія

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Spf 50+

Darling Glowy Face Cream Spf 50+ Сонцезахисний крем для обличчя 30 мл

Багатофункціональний крем, спеціально призначений для обличчя, шиї та зони декольте з дуже високим коефіцієнтом захисту широкого спектру, UVA та UVB, властивостями проти старіння та забруднення. Завдяки зволожуючій та пом’якшувальній формулі та ефекту легкого світіння, він є ідеальним союзником для світлої та захищеної шкіри щодня.

Darling Glowy face cream spf 50+ - це революційний крем для обличчя, призначений для щоденного використання, ідеально підходить як основа для макіяжу. Ексклюзивна формула на основі вітаміну Е дозволяє зменшити стрес на шкірі та запобігти старінню шкіри завдяки своїм антивіковим та антиоксидантним властивостям.

Збагачений абрикосовою олією, він допомагає підтримувати еластичність шкіри, захищає шкіру від пошкоджень, спричинених атмосферними агентами, такими як холод, вітер, ультрафіолетові промені. 

Олія жожоба, підтримує зволоження епідермісу та захищає його від зовнішніх факторів та хімічних речовин, що знаходяться в повітрі. Він також протидіє старінню шкіри та має протизапальну та заспокійливу дію.

Екстракт чорниці корисний для поліпшення мікроциркуляції шкіри, Алое Вера діє головним чином як зволожувач шкіри та заспокійливий засіб, здатний стимулювати вироблення колагену та еластину та заспокоювати подразнення, зменшуючи можливе почервоніння.

Завдяки присутності алантоїну, потужного антиоксиданту, сприяє відновленню тканин, глибоко зволожуючи шкіру та відновлюючи її.

Текстура дуже легка і непомітна для всіх типів шкіри, швидко поглинається, надаючи легкий ефект світіння, здатний надати шкірі здоровий і яскравий вигляд.

Спосіб застосування:

  • Нанесіть рівномірно на обличчя, шию та зону декольте як останній крок ранкового догляду за шкірою.
  • Рекомендується як основа для макіяжу.
  • Повторіть нанесення кілька разів протягом дня на випадок
    тривалого перебування на сонці.
Напиши відгук
Darling Лосьйон - активатор засмаги 150 мл

Darling Лосьйон - активатор засмаги 150 мл

Darling Addicted To Sun Tan Activator 150 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри