CU Skin Сонцезахисна емульсія для обличчя 50 мл

CU Skin Сонцезахисна емульсія для обличчя 50 мл

CU Skin Clean-up super sun screen SPF 50+ 

Cu Skin Cu Skin

ЦБ-00019964

Cu Skin

Наявність: Є в наявності

915грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: CU Skin

Класифікація: Космецевтика

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Захист від сонця, освітлення пігментації, живлення, знімає подразненя

CU Skin Clean-up super sun screen SPF 50+ Сонцезахисна емульсія для обличчя 50 мл

Сонцезахисна емульсія CU Skin Clean-Up Super Sun Screen SPF50 + PA +++ з найлегшій текстурою молочка захищає шкіру від ультрафіолетових променів типу А і В, зволожує, заспокоює подразнення, запобігає пігментацію. Засіб має насичений склад, що дозволяє використовувати його в якості денного крему. Підвищує пружність і еластичність шкіри, прискорює процеси регенерації, сприяє розгладженню дрібних зморшок. Захищає клітини від вільних радикалів, які особливо активно виробляються під впливом ультрафіолету.

Емульсія містить - вітамін U, вітамін Е, Ацетил-гексапептид-8, гіалуронову кислоту, колаген і сік алое. У складі мікс сонцезахисних фільтрів, що дозволяє забезпечити надійний захист шкіри від всіх типів УФ-променів. Засіб швидко поглинається, не залишає липкої плівки на обличчі, що не вибілює шкіру. Підходить для всіх типів шкіри, включаючи саму чутливу і зрілу. Рекомендується також для пошкодженої шкіри після опіків, лазерної, фототерапії та пілінгів.

CU Skin- професійний Космецевтичний бренд з Південної Кореї з власним виробництвом, лабораторіями і косметологічними клініками. Косметика CU Skin поєднує в собі передові наукові розробки в області косметології. Проходить суворий контроль якості на всіх етапах виробництва. 

Спосіб застосування:

Нанесіть емульсію рухами за 20-30 хвилин до виходу на вулицю. Для ефективного захисту, оновлюйте засіб кожні 2 години перебування на сонці і після купання.

Напиши відгук
CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Ліфтинг-концентрат з полінуклеотидами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри