Bell Віск для моделювання брів

Bell Віск для моделювання брів

Bell Hypo Allergenic Brow Modelling Stick, 02

ЦБ-00015162

Наявність: Немає в наявності

115грн

Об'єм: 2 g

Бренд: Bell

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Польща

Вік: 18+

Зроблено в: Польща

Bell Hypo Allergenic Brow Modelling Stick

Основна мета моделюючого воску для брів - надання форми, «приборкання» неслухняних волосків і легке тонування. Hypo Allergenic Brow Modelling Stick, вироблений торговою маркою Bell, випускається у формі стіки і на вигляд нагадує блиск для губ.

Після нанесення віск залишає легку однорідну плівку, яка фіксує форму брови протягом дня. Перевага Hypo Allergenic Brow полягає в тому, що нейтральний коричневий відтінок Modelling Stick універсальний для будь-якого кольору брів. Він делікатно підкреслює природний відтінок, додаючи їм чіткість і яскравість.

Brow Modelling Stick швидко висихає, має водостійкими властивостями, чудово моделює брови, надає їм блиск і виразність.

Спосіб застосування:

Надати форму брів, вискубавши зайві волоски. Промалювати контур брови за допомогою олівця для брів. Нанести віск для брів, розчесати і укласти волоски. Почекати до повного висихання.

Склад:

PPG-2 Myristyl Ether Propionate, Ozokerite, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Talc, Copernicia Cerifera Cera (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Candelilla Cera (Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Glyceryl Caprylate, BHT, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide).

Напиши відгук
Bell Віск для моделювання брів

Bell Віск для моделювання брів

Bell Hypo Allergenic Brow Modelling Stick, 01

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри