Daeng Gi Meo Ri Медова маска для волосся 150 мл

Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask 150 ml

Daeng Gi Meo Ri Інтенсивна медова маска для волосся 150 мл

Daeng Gi Meo Ri Daeng Gi Meo Ri

ЦБ-00009830

Daeng Gi Meo Ri

Наявність: Є в наявності

465грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Daeng Gi Meo Ri

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлення, для блиску, живлення, зволоження

Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask Інтенсивна медова маска для волосся 150 мл

Інтенсивна медова маска для волосся Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask - це унікальний коктейль з тонізуючих і поживних речовин, які сприяють відновленню еластичності, природної сили і здорового блиску волосся. Маска містить екологічно чисті природні компоненти і натуральні рослинні екстракти, які добре зволожують і ефективно протидіють негативному впливу факторів навколишнього середовища: ультрафіолетового випромінювання, перепадів температур, а також наслідків стресових ситуацій, які згубно впливають на стан волосся.

Витяжка з масла авокадо наповнює волосся поживними речовинами, насичують і тонізують від коренів до самих кінчиків, покращуючи структуру і зміцнюють цибулини. Потужний коктейль з трав'яних екстрактів, в який входить сибірська хризантема, зволожує волосся, роблячи їх пружними, доглянутими і по-справжньому сильними. Медова маска часто застосовується для ослабленого, посіченого і пошкодженого механічним впливом волосся.

Спосіб застосування:

Після миття волосся шампунем нанесіть необхідну кількість маски на вологе волосся, оберніть їх гарячим рушником і залиште на 3-5 хвилин. Ретельно промийте теплою водою.

Активні інгредієнти:

Хризантема, листя туї східної, Екстракт кореня білої шовковиці, екстракт Хауттюйнія, Екстракт горця мелкоцветковая, ремания клейка, Гліцерин, Екстракт полину, екстракт кореня женьшеню, гідролізований кератин, Гідролізований шовк, Масло Авокадо, Маточне молочко, масло насіння соняшнику, Екстракт амурського оксамиту, екстракт кореня півонії.

Напиши відгук
Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Відновлюючий шампунь 700 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри