Golden Rose false lashesТуш для вій загадковий погляд

Golden Rose false lashesТуш для вій загадковий погляд

Golden Rose False Lashes Mascara

Golden Rose Golden Rose

ЦБ-00012290

Golden Rose

Наявність: Немає в наявності

125грн

Об'єм: 9ml

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Туреччина

Вік: 18+

Зроблено в: Туреччина

Golden Rose False Lashes Mascara

Готуючись до важливої ​​події, дівчата ретельно вибирають вбрання і гармонійно поєднують з ним аксесуари. Особливу увагу вони приділяють своїй зачісці та макіяжу, бажаючи зробити його більш яскравим і виразним, ніж у повсякденному житті. Так, в бій вступає червона помада, шимерні тіні і, звичайно ж, накладні вії. Одна біда, упоратися з їх кріпленням під силу далеко не кожній красуні.

Тепер надати привабливої загадковості погляду може володарка універсальної туші False Lashes Mascara з ефектом накладних вій від популярного бренду Golden Rose. За лаконічним сріблястим футляром ховається пухнаста шіточка, рівномірно розподіляє засіб по волосках, профарбовуючи їх від корінців до самих кінчиків. Пензлик підхоплює навіть найкоротші вії в важкодоступних ділянках куточка ока. Стійка формула не відбивається і не обсипається, її пігмент не тьмяніє, а віск розкішно тримає вигин. Golden Rose False Lashes Mascara - ваше таємна зброя зваблювання.

Спосіб застосування:

Для досягнення найкращого результату починайте нанесення від коренів вій, похитуючи щіточкою і проводячи нею вгору уздовж вій. Дайте туші можливість висохнути. Нанесіть другий або третій шар.

Напиши відгук
Golden Rose Eyebrow Powder Пудра-тіні для брів 105

Golden Rose Eyebrow Powder Пудра-тіні для брів 105

Golden Rose Eyebrow Powder 105

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри