Paese The Wave Туш для вій стійка до вологи

Туш для вій PAESE The Wave для видовження та підкручування вій 10 мл

Туш для вій для видовження та підкручування вій 10 мл

Paese Paese

ЦБ-00032035

Paese

Наявність: Є в наявності

365грн

Об'єм: 10 мл

Колір: чорна

Бренд: Paese

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Польща

Туш для вій PAESE The Wave для видовження та підкручування вій 10 мл

Туш для вій Paese The Wave зі збільшеною стійкістю - це універсальний косметичний засіб для щоденного використання. Завдяки своїй унікальній формулі ідеально підійде для будь-яких умов, а також для виняткових ситуацій, коли Ви захочете виглядати приголомшливо навіть в несприятливих обставинах - при високих температурах, контакті з вологою або під час підвищеної фізична активність. Вам не потрібно хвилюватися про розтирання чи розмазування, тому що після того, як туш висохне на віях, вона набуває водоcтійкості – стійка до вологи, поту та навіть сліз.


Туш для вій Wave Long-Lasting Effect дозволяє сповна насолодитися щоденним макіяжем. Його міцна, вологостійка формула дозволяє брати туш з собою всюди - в спортзал, на танці або на святковий музичний фестиваль. Це ідеальна пропозиція для активних!
Силіконова щіточка має форму хвилі. Вона містить щетинки різної довжини, які дозволяють туші покривати навіть найкоротші волоски. Ідеально подовжує вії, піднімає і ідеально розділяє їх.


Туш для вій забезпечує:

  • природне підкручування,
  • точне розділення,
  • сильне підкреслення,
  • максимальне подовження,
  • інтенсивний блискучий чорний колір,
  • тривалий ефект із водонепроникними властивостями,
  • чудовий догляд завдяки карнаубському воску.

Водостійка туш для вій Wave має легку, але водночас стійку формулу покриття, яка рівномірно покриває кожну вію. Для отримання ніжного вигляду достатньо одного шару туші, а для більш вираженого можна поглибити ефект. Туш не утворює грудочок та не відбивається на верхній повіці чи нижній лінії вій. Косметичний засіб чудово підкреслює погляд. Стійка туш для вій Paese The Wave є веганською та cruelty free  Вона не містить парабенів та PEG.

Напиши відгук
Paese 302W natural Теплий

Paese 302W natural Теплий

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри