Тушь для ресниц Blacker than black lash maskara Paese

Paese туш для вій ультрачорна

Paese Blacker Than Black Lash Mascara

Paese Paese

ЦБ-00008508

Paese

Наявність: Немає в наявності

375грн

Об'єм: 13ml

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Польща

Зроблено в: Польща

Paese Blacker Than Black Lash Mascara

Надайте своєму погляду неймовірної виразності з тушшю для вій Blacker Than Black Lash Mascara від торгової марки Paese! Ця туш відрізняється своїм особливо насиченим чорним кольором. Такий ефект був досягнутий завдяки особливій формулі, в основі якої поєднання натурального воску, полімерів та високоякісного пігменту.

Щіточка туші має класичний дизайн і відрізняється великим розміром. З її допомогою вії набувають щільності та неймовірного подовження. Завдяки кремовій консистенції туш обволікає кожну вію, ідеально розділяючи.
Формула туші збагачена чудовим складом активних компонентів. Серед них: екстракт із меду, колаген, еластин і глікоген. Усі ці інгредієнти забезпечують віям живлення та догляд.
Усі туші від компанії Paese є абсолютно безпечними. Для жінок з чутливими очима вони стануть ідеальним вибором. Ці туші не містять шкідливих речовин. Мають кремову текстуру. При нанесенні туші вії не склеюються, на них не залишається грудочок.
Унікальний дизайн щіточки дозволяє наносити рівно таку кількість туші, яка потрібна. Таким чином, продукт витрачається дуже економно.

Спосіб застосування:

Наносити тонким шаром у напрямку від основи вій до кінчиків.

Напиши відгук
Paese 302W natural Теплий

Paese 302W natural Теплий

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри