Pixi Rose Toner 100 ml

Pixi Rose Toner 100 ml

Pixi Rose Toner Тонер для сяйва шкіри з трояндою 100 мл

Pixi Pixi

ЦБ-00023135

Pixi

Наявність: Немає в наявності

785грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Pixi

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: США

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження, тонізування

Вік: 18+

Pixi Rose Toner Тонер для сяйва шкіри з трояндою 100 мл

Pixi Rose Tonic – це насичений живильними компонентами тонік для обличчя, який освіжає, відновлює, заспокоює та зволожує.
В основі тоніка лежить трояндова вода, завдяки чому засіб відновлює водний баланс та рівень pH шкіри. Заспокійливі властивості тоніка допомагають усунути почервоніння.
Підходить для всіх типів шкіри. Не містить парабенів та спирту. 

Гідролат дамаської троянди, екстракт троянди та екстракт шипшини тонізують, надають протизапальний ефект та захищають від вільних радикалів.
Гліцерин, піролідонкарбонова кислота (PCA), сік листя алоє-вера, гіалуронова кислота та бетаїн зволожують та утримують вологу у клітинах шкіри.
Екстракти зеленого чаю, ромашки та бузини виступають у ролі антиоксидантів та протимікробних компонентів, одночасно підвищуючи імунітет шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть на ватний диск тоніком і протріть шкіру обличчя, шиї та зони декольте. Може використовуватись вранці та ввечері після процедури очищення шкіри. Підходить для щоденного використання.

Склад: Water/Aqua/Eau, Rosa Damascena Flower Water, Propanediol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium PCA, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Triethyl Citrate, Rose Extract, Phenoxyethanol, Rosa Canina Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sambucus Nigra Flower (Elder Flower) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Betaine, Sodium Citrate, Montmorillonite, Citric Acid, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Напиши відгук
Pixi Milky Toner 100 ml

Pixi Milky Toner 100 ml

Pixi Milky Toner Молочний тонер 100 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри