Pixi Clearity Toner 100 ml

Pixi Clearity Toner 100 ml

Pixi Clearity Toner Очищуючий тонер 100 мл

Pixi Pixi

ЦБ-00023132

Pixi

Наявність: Немає в наявності

575грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Pixi

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: США

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: антибактеріальне, відновлення, матування, освітлення, від перших ознак старіння, від вугрів, від чорних точок, очищення, проти запалень, проти пігментних плям, розгладжування, пом'якшення, звуження пор, тонізування

Вік: 18+

Pixi Clearity Toner Очищуючий тонер 100 мл

Pixi Clarity Tonic - це унікальний відлущувальний і очищуючий пори засіб - розумна і ефективна суміш кислот, антиоксидантів і пробіотиків.
У складі засобу потужний збалансований комплекс AHA і BHA кислот (гліколева, молочна, саліцилова), які запобігають появі прищів, комедонов і різного роду запалень. АНА кислоти включені до складу тоніка для ефективного розчинення і відлущування змертвілих клітин шкіри, а саліцилова кислота - для глибокого очищення і мінімізації розміру пор.

Особливості продукту:

  • Гліколева і молочна кислота борються з пігментними плямами і висипаннями, прискорюють вироблення власного колагену, еластину і гіалуронової кислоти, відновлюють шкіру після тривалого перебування на сонці.
  • Для жирної проблемної шкіри, схильної до утворення комедонів, до складу засобу включена цинкова сіль і саліцилова кислота
  • Бетаїн, екстракт цукрового очерету, екстракт солодки і центелли азіатської, гіалуронова кислота і аскорбіл фосфат магнію (стабільна не кисла форма вітаміну С) включені до складу тоніка для пролонгованого і глибокого зволоження шкіри, зняття запалень і подразнень, для підвищення еластичності і пружності.
  • Крім того у формулі задіяні пробіотики (Lactobacillus Ferment Lysate Filtrate). Це живі бактерії, які при нанесенні на шкіру впливають на склад її мікрофлори, мають антибактеріальний ефект, зміцнюють захисні функції, борються з інфекціями, підвищують імунітет шкіри.

У формулі немає барвників, спирту, парабенів. Не тестувався на тваринах.

Спосіб застосування: на очищену і суху шкіру нанесіть тонік за допомогою ватного диска

Склад: Aqua/Water/Eau, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propanediol, Glycerin, Sodium PCA, Betaine, Lactobacillus Ferment Lysate Filtrate, Glycolic Acid, Sodium Hyaluronate, Salicylic Acid, Glycyrrhiza Glabra (Licor) Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Centella Asiatica Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract/Extrait de Canne à Sucre, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Populus Tremuloides Bark Extract, лактичний оксид, Sodium Citrate, Sodium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.

Напиши відгук
Pixi Milky Toner 100 ml

Pixi Milky Toner 100 ml

Pixi Milky Toner Молочний тонер 100 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри