Benton Cacao Moist and Mild Toner 150 ml

Benton Cacao Moist and Mild Toner 150 ml

Benton Зволожуючий тонер з екстрактом какао 150 мл

Benton Benton

ЦБ-00020472

Benton

Наявність: Немає в наявності

520грн

Benton Cacao Moist and Mild Toner Зволожуючий тонер з екстрактом какао 150 мл

Легкий зволожуючий тонер, збагачений екстрактом какао, підтримує оптимальний вміст вологи, стимулює мікроциркуляцію, зменшує запалення і почервоніння, зберігає пружність і еластичність. Наповнює шкіру потужною дозою антиоксидантів для боротьби з руйнівною дією вільних радикалів, сповільнює процеси передчасного старіння.

Основний інгредієнт тонера – екстракт какао, який володіє багатьма цілющими властивостями. У ньому міститься велика кількість вітаміну С, який необхідний шкірі для вироблення колагену, і магнію, який зменшує запалення і почервоніння.

Також в екстракті какао міститься теобромін, який підсилює приплив крові до клітин, в той же час доставляючи до поверхні шкіри велику кількість необхідних поживних речовин, таких як кисень, вітаміни і мінерали. Завдяки виключно високому вмісту флаванолів, екстракт насіння какао захищає шкіру зсередини шляхом нейтралізації окисного стресу, основного фактора передчасного старіння, а також набагато краще за інших антиоксидантів допомагає боротися із забрудненням блакитним світлом від електроніки і мінімізує цифрове старіння.

Екстракт кори верби, будучи джерелом саліцилової кислоти, м’яко відлущує шкіру і вирівнює текстуру, а гіалуронат натрію з низькою молекулярною вагою проникає в глибокі шари дерми і допомагає заповнити втрату вологи.

Активні інгредієнти тонеру:

  • екстракт какао блокує вільні радикали, захищаючи шкіру від пошкодження колагену і еластину, підсилює регенерацію і відновлення клітин;
  • гіалуронат натрію нормалізує водний баланс, компенсує недолік природної гіалуронової кислоти в шкірі в результаті старіння і перебування на сонці, покращує проникання активних компонентів;
  • екстракт кори білої і чорної верби має антимікробну активність, забезпечує м’яку відлущувальну дію, зменшує видимість пір;
  • мадекассосід збільшує синтез колагену, зменшує мікрозапалення, а також покращує гідратацію шкіри за рахунок збільшення кількості аквапорінов-3.

Тонер з екстрактом какао Benton рідкої консистенції, не має запаху, добре поглинається і може використовуватися для методу «7 шарів» (послідовне нанесення декількох шарів тонера, наприклад, 3, 5 або 7).

Спосіб застосування:

Очистіть обличчя, потім налийте на долоню необхідну кількість тонера і рівномірно розподіліть по обличчю легкими рухами. Продовжіть ваш щоденний догляд нанесенням сироватки або крему. Для максимального ефекту рекомендується використовувати тонер два рази в день (вранці і ввечері) разом з іншими засобами Benton з Какао.

Напиши відгук
Benton Cacao Moist and Mild Serum 30 мл

Benton Cacao Moist and Mild Serum 30 мл

Benton Зволожуюча сироватка з екстрактом какао 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри