Benton Deep Green Tea Toner 150 ml

Benton Deep Green Tea Toner 150 ml

Benton Тонер для обличчя із зеленим чаєм 150 мл

Benton Benton

ЦБ-00020488

Benton

Наявність: Немає в наявності

510грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Benton

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Глибокого зволожує шкіри, знижує зайву жирність і нормалізує водно-жировий баланс

Benton Deep Green Tea Toner Тонер для обличчя із зеленим чаєм 150 мл

Зволожуючий тонер із зеленим чаєм Benton Deep Green Tea Toner подарує вашій шкірі молодість. Основним компонентом тонера є гідролат зеленого чаю з чайного листя, вирощених в регіоні Посон на найвідоміших чайних полях в Кореї. Завдяки високому вмісту поліфенолів, вода зеленого чаю має високу антиоксидантну активність і нейтралізує дію вільних радикалів, захищаючи клітини шкіри від передчасного старіння. Крім того, гідролат зеленого чаю відмінно зволожує і допомагає утримувати цю вологу в шкірі, тим самим забезпечуючи пролонговану зволожуючу дію.

Формула тонера збагачена біологічно активними рослинними екстрактами, які допомагають пом’якшити і заспокоїти подразнену шкіру, прискорити загоєння запалень, зменшити почервоніння і набряки, а також наповнити енергією втомлену і зрілу шкіру.

Особливості тонера:

  • гідролат зеленого чаю освіжає, пом’якшує, дає глибоке зволоження, покращує еластичність шкіри, а таніни чаю мають в’язкий ефект, зменшують вироблення шкірного себума і звужують пори;
  • гіалуронат допомагає підтримувати рівень вологи в шкірі, активізує вироблення колагену і еластину, підсилює проникнення в епідерміс активних інгредієнтів;
  • екстракт центели азіатської зменшує почервоніння, прискорює регенерацію, тонізує і покращує мікроциркуляцію;
  • екстракт хауттюйнії серцеподібної сприяє відновленню здорової мікрофлори шкіри, дає виражений протизапальний ефект і бореться з висипаннями;
  • екстракт кори чорної верби завдяки вмісту в ньому саліцина і танінів, схожих на таніни зеленого чаю, має антимікробну дію, попереджаючи розмноженню бактерій, які викликають запалення і акне.

Тонер із зеленим чаєм Benton Deep Green Tea Toner має рідку консистенцію, швидко вбирається, дає приємний охолоджуючий ефект і тривале зволоження. Засіб не залишає почуття плівки на обличчі і відмінно підходить для використання методом «7 шарів» (тобто послідовне нанесення декількох шарів тонера для максимального зволоження).

Спосіб застосування:

Попередньо очистіть шкіру, нанесіть невелику кількість тонера на долоню і рівномірно нанесіть його на обличчя легкими рухами до повного вбирання. Можете повторити нанесення, щоб отримати більш інтенсивне зволоження. Також можна змочити ватний диск тонером і акуратно протерти обличчя.
Після нанесення тонера продовжіть ваш щоденний догляд за шкірою нанесенням есенції, сироватки та крему.

Напиши відгук
Benton Cacao Moist and Mild Toner 150 ml

Benton Cacao Moist and Mild Toner 150 ml

Benton Зволожуючий тонер з екстрактом какао 150 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри