Cuskin Clean-up hydro essence toner Зволожуючий тонер-есенція

CUSKIN Clean-Up Hydro Essence Toner 200 ml

CUSKIN Зволожуючий тонер-есенція 200 мл

Cu Skin Cu Skin

ЦБ-00020294

Cu Skin

Наявність: Є в наявності

1190грн

Об'єм: 200 ml

Бренд: Cuskin

Класифікація: Космецевтика

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Нормальна, Суха

Призначення: Відновлення, Зволоження та живлення, Антиоксидантна дія, Регенерація, Вирівнює тон, Пом'якшення

CUSKIN Clean-Up Hydro Essence Toner Зволожуючий тонер-есенція 200 мл

Зволожуючий тонер-есенція CUSKIN Clean-Up Hydro Essence Toner - усуває стянутість і зневоднення, відновлює pH-баланс шкіри, підсилює захисні функції. Активно живить клітини шкіри, усуває тьмяність, покращує колір обличчя. Містить запатентований вітамін U, гіалуронову кислоту і бета-глюкан.

Засіб направлено діє на заповнення вологи в епідермісі, утримує її в глибоких шарах шкіри, утворює захисну плівку, що перешкоджає випаровуванню і захищає від агресивних зовнішніх факторів. Заспокоює роздратовану шкіру, зменшує вогнища запалення, вирівнює тон.

Продукти CU Skin призначені для догляду за чутливою шкірою і засновані на особливих формулах, розроблених у власних лабораторіях бренду. У самій назві ховаються два основних інгредієнта коштів – вітаміни С і U.

Головним діючим компонентом тонера є вітамін U – запатентований актив, унікальне джерело амінокислот, здатний відновити глибоко пошкоджену шкіру. Активно загоює ранки і опіки, розгладжує глибокі мімічні зморшки, заспокоює запальні процеси і активізує функції відновлення і регенерації.

Тонер володіє легкою консистенцією згущеної водички, швидко поглинається і не утворює липкості і стягнутості. Тонер готує шкіру до подальших етапів догляду, покращує проникність активних речовин, підвищуючи ефективність таких засобів.

Додаткові діючі речовини:

  • Гіалуронова кислота проникає в глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, сприяє утриманню вологи в шкірі. Утворює захисний шар, який не дає волозі випаруватися.
  • Мед володіє антибактеріальними і загоюючими властивостями, оберігає шкіру від зовнішнього негативного впливу.
  • Токоферол зменшує глибину зморшок, стимулює синтез колагену, запобігає старечу пігментацію, уповільнює прояв вікової в’ялості шкіри. Сприяє утриманню вологи в шкірі, надає гладкість, тонізує.
  • Бета-глюкан знімає запалення, усуває почервоніння, сухість і печіння. Зменшує вираженість зморшок і шкірних заломів, розгладжує мікрорельєф.
  • Екстракт полину має заспокійливі, протизапальні, антиоксидантні і зволожуючими властивостями. Усуває запалення і почервоніння, регулює вироблення шкірного сала, усуває жирний блиск.

Підходить для чутливої ​​і зневодненої шкіри.

Спосіб застосування:

Використовувати після етапу очищення. Нанесіть невелику кількість засобу на долоні, м’якими рухами розподіліть по шкірі.

Напиши відгук
CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Ліфтинг-концентрат з полінуклеотидами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри