Cruelty free Cos De BAHA Пептидний тонер з матриксилом і керамідами 200 мл

Cos De BAHA Пептидний тонер з матриксилом і керамідами 200 мл

Cos De BAHA M.A Peptide Facial Toner 200 ml

Cos De BAHA Cos De BAHA

ЦБ-00020170

Cos De BAHA

Наявність: Є в наявності

735грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Cos De BAHA

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Скорочує nглибину зморшок і заломів, розгладжує мімічні зморшки і запобігає появі нових

Cos De BAHA M.A Peptide Facial Toner Пептидний тонер з матриксилом і керамідами 200 мл

Пептидний тонер з матриксілом і керамідами Cos De BAHA надає потужний антивіковий ефект, скорочує глибину зморшок і заломів, розгладжує мімічні зморшки і запобігає появі нових. Підвищує пружність і еластичність шкіри, робить її щільною, м'якою і вирівнює текстуру.

Засіб має легку текстуру, дуже швидко поглинається і дає моментальний ліфтинг-ефект. Зволожує шкіру, захищає від зневоднення, замикає вологу глибоко в епідермісі. Повертає шкірі природне сяйво і здоровий вигляд. Засіб на 86% складається з органічних інгредієнтів, а також містить інноваційні пептидні комплекси, які зарекомендували себе найкращим чином в боротьбі з віковими змінами

Matrixyl®3000 містить матрикіни, які є месенжерами регенерації і реструктуризації шкіри. Ці пептиди активують синтез макромолекул позаклітинного матриксу, що забезпечує ефективний вплив проти зморшок. Матрикіни - сигнальні молекули, які регулюють активність клітин через взаємодію зі специфічними рецепторами. Це запускає експресію генів, що беруть участь в оновленні позаклітинного матриксу та клітинної проліферації. Синтез позаклітинного матриксу та проліферація клітин це саме ті процеси, ефективність яких слабшає з віком.

Argireline® - гексапептид, міорелаксант. Розслаблює мімічні зморшки, є безпечною альтернативою ботоксу. Блокує м'язову іннервацію за рахунок конкурентного інгібування білків, відповідальних за процес проведення нервового імпульсу, не є токсином, як ботокс, фізіологічно абсолютно безпечний. Аргірелін послаблює скорочення м'язів ,усуває основну причину виникнення мімічних зморшок. В результаті усуває мімічні зморшки на лобі, в зовнішніх куточках очей, біля рота. Розгладжує глибокі зморшки і запобігає появі нових.

Гіалуронова кислота блокує процес зневоднення шкіри, підтримує необхідний рівень води, забезпечуючи стабільне зволоження шкіри протягом дня.

Алантоїн пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізує вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру.

Бетаїн активно зволожує, має кондиціонуючі дії, знімає подразнення шкіри, знижує руйнівну дію поверхнево активних речовин, сприяє збільшенню їх в об'ємі і стабілізує піну, підсилює кондиціонуючу дію інших компонентів і сам є непоганим кондиціонером, надає поверхневий вплив на шкіру, покращуючи її зовнішній вигляд .

Бета-глюкан - полісахарид, натуральний імуностимулятор, виділений з вівса. Має імуномодулюючу, антиоксидантну дію, захищаючи і відновлюючи пошкоджену шкіру, запобігає передчасному старінню.

Алое вера сприяє пом'якшенню шкіри і зняття подразнень, прискорює загоєння ранок, має протизапальну і антиалергічну активність, має антиоксидантну дію, стимулює синтез власних колагенових волокон.

Комплекс квіткових і рослинних екстрактів надає тонізуючий і заспокійливий ефект. Володіє потужними антибактеріальними властивостями, насичує шкіру корисними компонентами, пом'якшує шкіру, покращує колір обличчя. Володіє вираженими антибактеріальними властивостями, заспокоює подразнення, знімає запалення, заспокоює шкіру, вирівнює тон.

Спосіб застосування:

Нанесіть засіб на очищену шкіру похлопуючими рухами перед використанням сироватки і крему. Використовуйте щодня вранці і ввечері.

Напиши відгук
Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Протизапальна сироватка для жирної шкіри 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри