Cruelty free Cos De Baha Тонер для проблемної шкіри з ніацінамід 200 мл

Cos De BAHA Niacinamide 5% Toner Panthenol 1% 200 ml

Cos De BAHA Тонер для проблемної шкіри з ніацинамідом 200 мл

Cos De BAHA Cos De BAHA

ЦБ-00020169

Cos De BAHA

Наявність: Є в наявності

705грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Cos De Baha

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна, проблемна і схильна до акне

Призначення: Вирівнює тон шкіри, освітлює пігментацію, звужує пори, нормалізує вироблення шкірного себума

Cos De BAHA Niacinamide 5% Toner Panthenol 1% Тонер для проблемної шкіри з ніацинамідом 200 мл

Тонер для проблемної шкіри з ніацинамідом Cos De BAHA NT Niacinamide Toner прискорює процес оновлення клітин, вирівнює тон шкіри, освітлює небажану пігментацію, зміцнює місцевий імунітет. Екстракт гамамелісу в складі звужує пори, екстракт солодки освітлює і дає антибактеріальний ефект. Засіб нормалізує вироблення шкірного себума, покращує роботу сальних залоз, заспокоює подразнену шкіру і знімає запалення. Тонер підходить для щоденного застосування після вмивання перед нанесенням сироватки і крему.

Активні інгредієнти:

Вітамін B3 або (ніацинамід) - відновлює компонент, який впливає на шкіру відразу в декількох напрямках. Помітно звужує розширені пори, вирівнює тон шкіри, розгладжує зморшки, а також помітно покращує стан верхнього шару шкіри.

Д-пантенол (Вітамін В5) - стимулює відновлення цілісності шкіри, знімає почервоніння і подразнення, має ранозагоювальні властивості, згладжує нерівності.

Екстракт алое вера - надає глибоку зволожуючу і пом'якшувальну дії, усуває почервоніння, полегшує свербіж, стимулює клітинне оновлення, сприяє підвищенню пружності та еластичності шкіри, насичує тканини найважливішими вітамінами і мікроелементами.

Екстракт солодки - пом'якшує і надає протизапальний ефект, володіє очищуючими і відбілючими властивостями, регенерує і загоює.

Екстракт гамамелісу - надає відлущувальну і матуючу дії, зволожує і оздоровлює шкіру. Ефективно звужує пори, надає тонізуючу і антиоксидантну дію. Заспокоює подразнення і усуває почервоніння. Регулює секрецію сальних залоз, оптимізує водно-жировий баланс.

Спосіб застосування:

Нанести тонер на ватний диск і протерти їм шкіру обличчя відразу після вмивання.

Напиши відгук
Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Протизапальна сироватка для жирної шкіри 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри