Cruelty free Cos De BAHA Тонер для проблемної шкіри 200 мл

Cos De BAHA Тонер для проблемної шкіри 200 мл

Cos De BAHA GS AHABHA Facial Toner 200 ml

Cos De BAHA Cos De BAHA

ЦБ-00020077

Cos De BAHA

2 Відгук(ів)

Наявність: Є в наявності

685грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Cos De BAHA

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для комбінованої, жирної та проблемної шкіри

Призначення: Відлущує омертвілі клітини, бореться із запаленнями, акне і вугровим висипом, запобігає появі акне, пом'якшує шкіру і розгладжує рельєф

Cos De BAHA GS AHA BHA Facial Toner Тонер для проблемної шкіри 200 мл

Тонер - ексфоліант з кислотами для проблемної шкіри відлущує омертвілі клітини, бореться із запаленнями, акне і вугровим висипом, запобігає появі акне, пом'якшує шкіру і розгладжує рельєф. Освітлює пост-акне і вирівнює тон шкіри. Має pH 3,5, підходить для шкіри схильної до жирності. Містить комплекс кислот, екстракти трав і ніацинамід.

Головні дійові компоненти:

Гліколева кислота 7% - відлущує ороговілі клітини шкіри, стимулює оновлення епідермісу, розгладжує зморшки, освітлює, забезпечує глибоке очищення шкіри.
Саліцилова кислота 0,5% - надає бактерицидну і протизапальну дію, знищуючи бактерії, що викликають запалення, зменшуючи жирність шкіри, пом'якшує і відлущує роговий шар шкіри, розм'якшує і розчиняє пробки в фолікулах.
Екстракт гамамелісу - володіє великою різноманітністю властивостей і функцій. Допомагає в боротьбі з куперозом, нормалізує гідро-ліпідний баланс шкіри, дає протизапальну, заспокійливу і ранозагоювальну дії.
Ніацинамід - сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшення захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи і усунути пігментацію, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.
Екстракти розмарину і евкаліпта - сприяють оновленню клітин шкіри, тонізують, покращує циркуляцію крові, вирівнює рельєф шкіри, ідеально підходять для зрілої шкіри і боротьби з віковими змінами.
Екстракт алое вера - заспокоює шкіру і надає тонізуючу і охолоджуючу дію.

Спосіб застосування:

Використовуйте 2-3 рази на тиждень як відлущуючий ззасіб в вечірньому догляді. Після вмивання на чисту суху шкіру нанесіть тонер за допомогою ватного диска або рук, дайте продукту поглинутись, потім продовжуйте догляд. Після застосування в денний час обов'язково використовуйте сонцезахисний крем.

Відгуки:

2021-07-10

Сервіс на 100%

Замовила у дівчат, все приїхало чудово запакованим, і з голограмою) буду тестувати)


2021-07-09

☺️

Товар приїхав вчасно, все супер… Дівчатка гарно проконсультували.Дякую????????????????

Напиши відгук
Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Протизапальна сироватка для жирної шкіри 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри