Benton Двофазний зволожуючий тонер 150 мл

Benton Двофазний зволожуючий тонер 150 мл

Benton Let`s Carrot Oil Toner 150 ml

Benton Benton

ЦБ-00019393

Benton

Наявність: Немає в наявності

590грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Benton

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволоження,відновлення

 Benton Let`s Carrot Oil Toner Двофазний зволожуючий тонер 150 мл

Двофазний інтенсивно зволожуючий і живильний тонер для шкіри обличчя на основі рослинних масел і гідролата моркви, насичує шкіру корисними, поживними речовинами, допомагає відновити і нормалізувати гідро-баланс шкіри, зміцнює і захищає шкіру від впливу зовнішніх агресивних чинників. Тонер допоможе повернути здоровий блиск і сяйво.
Засіб володіє двухфазною структурою - водяниста фаза містить Гідролат моркви, а масляниста Бета-кератин і рослинні масла, включаючи масло насіння моркви.

Морква, багата змістом вітамінів і мікроелементів, має регенеруючу і оздоровлюючу дію. Гідролат і масло насіння моркви ефективно тонізують, живлять і насичують шкіру вологою, за рахунок чого, відновлюється і нормалізується її водний баланс. Зміцнюють природний захисний бар'єр епідермісу, що в свою чергу, допомагає шкірі протистояти зовнішнім агресивним факторам і попереджає обезводнення. Морква насичена Бета-кератином, потужним антиоксидантом, який активно бореться з вільними радикалами, сповільнюючи процеси старіння шкіри, зміцнює тургор і відновлюючи еластичність тканин.

Токоферол або Вітамін Е також має антиоксидантну дію - захищає ліпіди клітин від процесів окислення і забруднень навколишнього середовища, стимулює активність захисних функцій шкіри, дарує їй сяйво і блиск, робить шкіру більш відпочившою і здоровою на вигляд.
Засіб є - гіпоалергенним, дерматологічно протестовано і визнано безпечним для чутливої ​​шкіри обличчя.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість тонера на шкіру обличчя відразу після вмивання. (Рекомендується використовувати тонер в перші 3 секунди після вмивання, поки шкіра не почала втрачати вологу.). Можна використовувати як локальні масочку: просочіть тонером ватяні лиски і прикладіть до ділянок, які вимагають інтенсивне зволоження та живлення.

Напиши відгук
Benton Cacao Moist and Mild Serum 30 мл

Benton Cacao Moist and Mild Serum 30 мл

Benton Зволожуюча сироватка з екстрактом какао 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри