Usolab Bio Renaturation Repair mist 150 ml

Usolab Bio Renaturation Repair mist 150 ml

Usolab  Тонер-міст для відновлення, зволоження та омолодження 

Usolab Usolab

ЦБ-00032468

Usolab

Наявність: Є в наявності

1075грн

Об'єм: 150 ml

Бренд: USOLAB

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Південна Корея

Тип шкіри: Всі типи

Антивіковий тонер-міст в якому відмінно поєднуються доглядові та омолоджуючі властивості. Засіб виконує кілька функцій: зволожує, усуває сухість та стягнутість після етапу очищення, вирівнює pH баланс шкіри, живить та розгладжує шкірний покрив та допомагає уповільнити старіння та в’янення.

Пептидний комплекс, що входить до складу, забезпечує ліфтинг-ефект, допомагає уповільнити процес фото- і хроностаріння, підвищить пружність, зміцнить тургор і позбавиться від зморшок. Завдяки антиоксидантам засіб захищає шкіру від вільних радикалів, а також посилює відновлювальні функції дерми. Вирівнює та освіжає колір шкіри, наповнюючи природним сяйвом, запобігає появі подразнення та почервоніння. USOLAB BIO RENATURATION PDRN TONER MIST є універсальним засобом, що підходить для повсякденного використання у догляді за всіма типами шкіри. Форма у вигляді міста сприяє гігієнічності та максимально економному використанню засобу.

Розпилювач зручний, текстура легка, лягає на шкіру невидимою ніжною вуаллю. Вбирається 3-5 хвилин, залишаючи почуття глибокого насичення шкіри. Влітку цілком замінить і серум, і крем.

Активні компоненти:

– Полінуклеотиди – нуклеїнові кислоти, що мають потужну регенераційну дію. Надають імуномодулюючий та відновлювальний ефект на клітинному рівні, тобто відновлюють шкіру зсередини. Сприяють виробленню колагену, завдяки якому підвищується щільність, еластичність шкіри та зменшуються зморшки. Стимулюють кровообіг і знижують негативний вплив UVА- та UVB-випромінювань, нейтралізують токсини, покращують колір шкіри та усувають пігментацію.

– Екстракт центели азіатської – має особливі регенеруючі, заспокійливі та загоювальні властивості. Відновлює і пом’якшує кожен покрив, допомагає позбутися почервоніння і лущення, живить і зміцнює захисний бар’єр шкіри.

– Глутатіон – є потужним антиоксидантом. Чинить освітлювальну дію, усуває небажану пігментацію, пост-акне. Розгладжує зморшки та попереджає появу нових, підвищує пружність та еластичність.

– Комплекс із 30 пептидів – сприяє синтезу білків, які запобігають утворенню зморшок, розгладжують наявні та повертають шкірі гладкість, пружність та молодість. Покращує рівень зволоженості шкіри та сприяє кращому проникненню інших компонентів у глибші шари епідермісу, що покращує гідратацію, еластичність та тонус.

– Зволожувальний комплекс (бетаїн, пантенол та гіалуронова кислота) – зволожує, заспокоює та тонізує шкіру, допомагає утримувати вологу всередині клітин та протистояти зовнішнім факторам.

– Ферменти лактобактерій – зволожують, освітлюють, регулюють вироблення меланіну в епідермісі, активно заспокоюють та знімають запалення шкіри. М’яко відлущують ороговілий шар, прискорюють процеси регенерації та сприяють загоєнню пошкодженої шкіри.

Спосіб застосування: Після очищення розпиліть тонер на вологу шкіру обличчя і розподіліть м’яким постукуванням кінчиками пальців для кращого вбирання.

Напиши відгук
Usolab Bio Intensive K cream 200ml

Usolab Bio Intensive K cream 200ml

Usolab Крем з вітаміном К 200ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри