Paese Тональний крем № 04-W

Paese Тональний крем № 04-W

Paese Long cover luminous vitamin C 

Paese Paese

ЦБ-00018064

Paese

Наявність: Немає в наявності

350грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Paese

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Польща

Тип шкіри: Нормальна та суха

Призначення: Маскування

Paese Long cover luminous vitamin C Тональний крем № 04-W

Long Cover Luminous - основа збагачена вітаміном С і світловідбиваючими пігментами, додає шкірі сяйво не тільки зовні, але і зсередини. Тональна основа Long Cover Luminous створена для природного підсвічування і чудового сяйва шкіри обличчя. Містить перламутрові пігменти, що відбивають світло і оптично виправляють недоліки.

Освітлююча формула забезпечує легкий ефект і свіжий вигляд. Вітамін С, що міститься в тональному кремі, підсилює природне сяйво, надає свіжість шкірі, захищає від зовнішніх факторів і доглядає за шкірою.

Основа з тривалим ефектом ідеально підходить для нормальної, сухої, чутливої ​​і судинної шкіри. Здатний зробити вашу шкіру бездоганною протягом дня, підходить для активних людей. Прекрасно вирівнює тон шкіри і приховує всі естетичні недоліки шкіри. Стійкий до спеки і вологості, формула, багата активними компонентами, піклується, зволожує і заспокоює подразнення.

Щільність нанесення регулюється від середньої до високої в залежності від бажаного ступеня перекриття.

Насичений турботливими активними інгредієнтами, до складу крему входять:

Вітамін С - сильний антиоксидант, бере участь в синтезі колагену, оживляє, запобігає старінню шкіри і покращує її тонус.

Прекрасно вирівнює колір шкіри, продовжує стійкість макіяжу і надає шкірі красивий і сяючий вигляд. Один з найбільш універсальних продуктів Paese. З правильної основою і фінішем добре працює на будь-якій шкірі, крім жирної.

Напиши відгук
Paese 302W natural Теплий

Paese 302W natural Теплий

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри