Cruelty free Heimish 06 plum burgundy Тінт для губ

Heimish Тінт для губ №06

Heimish Varnish Velvet Lip Plum Burgundy Tint 06

Heimish Heimish

ЦБ-00018078

Heimish

Наявність: Немає в наявності

270грн

Бренд: Heimish

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Призначення: Збільшення об'єму,живлення,зволоження

Heimish Varnish Velvet Lip Tint 06 Plum Burgundy Тінт для губ

Легка оксамитова текстура і багатий насичений колір з вологістю 15%. Ніжний тінт для губ від бренду Heimish. Володіє відмінною стійкістю, зволожує губи і додає їм оксамитовий вигляд. Тінт не тільки надає вашим губам красивий, натуральний відтінок, але і піклується про них завдяки екстрактів лаванди, листя чайного дерева і розмарину.

Тінти для губ здобули неабияку популярність серед модниць у всьому світі завдяки максимальному ефекту природного, а також суперстійкому, якій не страшні перекуси, погана погода і навіть водні процедури.

Переваги використання:

• Стійкість. Тінт стійко тримається на губах, дозволяючи зберегти гарний макіяж на цілий день. Він не залишає слідів на келихах і одязі. Вам не доведеться постійно підфарбовувати губи і переживати про цілісність вашого образу.
• Природність. Тінт містить безліч натуральних екстрактів, які дозволяють йому виглядати на губах природно. Відтінок підлаштовується під тон ваших губ, роблячи натуральний колір більш яскравим і насиченим.
• Догляд. Тінт виконує не тільки декоративну, але і доглядову функцію. Він пом'якшує і зволожує губи та захищає від несприятливих зовнішніх факторів.

Напиши відгук
Heimish Black Tea Mask Pack 110 ml

Heimish Black Tea Mask Pack 110 ml

Heimish Маска з екстрактом чорного чаю 110 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри