Cruelty free Etude House Tint ice cream кавун

Etude House Тінт на водній основі з ароматом кавуна

Etude House Dear Darling Water Gel Tint Watermelon Red

Etude house Etude house

ЦБ-00017999

Etude house

Наявність: Немає в наявності

165грн

Об'єм: 4,5 г

Аромат: Кавун

Колір: Червоний

Бренд: Etude house

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Etude House Dear Darling Water Gel Tint Watermelon Red Тінт на водній основі з ароматом кавуна

Etude House Dear Darling Water Gel Tint Ice Cream залишається на губах соковитим блиском і яскравим фінішем, швидко висихає, не залишаючи почуття липкості, а подвійний пігментів в складі тінта дає підвищену стійкість і насиченість кольору.

Рослинні комплекси в склад активно живлять і насичують шкіру губ корисними речовинами, за рахунок чого губи залишаються м'якими, ніжними і добре зволоженими. Натуральні інгредієнти підвищують швидкість відновлення тканин, загоюють дрібні пошкодження, мають виражену антиоксидантну та зміцнюючу дію.

Тінт з колекції Etude House Dear Darling забезпечують насичений і яскравий колір на протязі декількох годин без додаткового підфарбовування. Ця водостійка косметика буде триматися навіть в жарку погоду, під час вживання їжі або напоїв, плавання. Досить просто нанести засіб, дати йому висохнути 5-10 хвилин і підкоригувати контури.

Тінт на водній основі Etude House Dear Darling - це декоративна косметика з ефектом дбайливого догляду. До складу пігменту входять: термальна вода, масло жожоба, гіалуронова кислота, маточне молочко, колаген, екстракти чорних соєвих бобів, масло кокоса, вітаміни А, В і Е. У результаті Etude House Dear Darling забезпечують захист від сонячних променів, насичують шкіру корисними мікроелементами, рослинними жирами і вітамінами. 

Свіжий кавуновий відтінок з ніжною фінішної ноткою рожевого додасть губам об'єм і чарівність. Etude House Dear Darling Watermelon Red - це пігмент, який буде не тільки стійко триматися на протязі тривалого часу, але здатний прибрати з обличчя 5-10 зайвих років. Кавуновий червоний стане універсальним варіантом для будь-якого стилю макіяжу.

Спосіб застосування: Наносити тінт дуже легко: пружний і досить довгий аплікатор дозволяє і фарбувати самі губи, і описувати контур. Щоб отримати більш насичені відтінки, тінт можна наносити в кілька шарів. 

Напиши відгук
Etude House Нічна маска з чорним чаєм

Etude House Нічна маска з чорним чаєм

Etude House Bubble Sleeping Pack Black Tea 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри