GR Тіні рідкі з металічним блиском 105 Mink

GR Тіні рідкі з металічним блиском 105 Mink

Golden Rose Жидкие тени 105 Mink METALS Metallic Liquid Eyeshadow

Golden Rose Golden Rose

ЦБ-00016013

Golden Rose

Наявність: Є в наявності

95грн

Об'єм: 4,5 мл

Бренд: Golden Rose

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Турція

Golden Rose Жидкие тени 105 Mink METALS Metallic Liquid Eyeshadow

Рідкі тіні для повік Golden Rose METALS Metallic Liquid Eyeshadow з ефектом металік підійдуть для створення вечірнього та святкового макіяжу. Зручний аплікатор і стійка формула тіней легко і рівномірно наноситься на повіки. Красиві відтінки підкреслять колір очей і додадуть сяйво.

Розкішний макіяж з хвилюючим ефектом рідкого металу - хіба не про це мріють самі сучасні дівчата? Тепер можна втілити ваші мрії в реальність - разом з чудовими тінями, створеними відомим турецьким брендом Golden Rose.

Крім того, до складу Golden Rose Metals Metallic Liquid Eyeshadow входять переливаючи металеві пігменти і світловідбиваючі частинки перлів. Ваш погляд ще ніколи до цього не був настільки виразним і сяючим! Рідкі тіні для повік бренду Golden Rose відрізняються ще й гарною стійкість, що робить їх улюбленими для багатьох дівчат.

Спосіб застосування

Почніть проводити лінію від внутрішнього куточка ока до зовнішнього так, щоб пензлик йшла точно уздовж підстави вій. Для створення екзотичного вигляду продовжіть лінію за межами повік.

Напиши відгук
Golden Rose Eyebrow Powder Пудра-тіні для брів 105

Golden Rose Eyebrow Powder Пудра-тіні для брів 105

Golden Rose Eyebrow Powder 105

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри