Essence Тіні для повік з металізованим ефектом

Essence Тіні для повік з металізованим ефектом

Essence Essence

ЦБ-00011459

Essence

Наявність: Немає в наявності

85грн

Об'єм: 2g

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Вік: 18+

Зроблено в: Польща

Essence Melted Chrome Eyeshadow

Бути яскравою, впевненою в собі і незабутньою: це все про неї - дівчині, яка не з чуток знає про переваги косметики Essence. Її очі виблискують, щічки з природнім рум'янцем, а губи - спокусливі і ваблять. Тіні для повік Essence Melted Chrome створені для додання образу ще більшої барвистості і неповторності. Щільна «металева» текстура утворює на шкірі насичене покриття з вишуканим мерехтінням. Макіяж буде захоплювати оточуючих розкішними відблисками, переливається на сонці і при штучному освітленні. У колекції Essence Melted Chrome Eyeshadow - 6 трендових відтінків.

Особливості тіней для повік від Essence:

- Ефект «рідкого хрому».
- Насичений пігмент.
- Висока стійкість.
- Шовковиста текстура.
- Не обсипаються при нанесенні.
- Не проходить перевірку на тваринах.

Спосіб застосування:

За допомогою аплікатора або кисточки легким рухом рівномірно нанесіть на повіки вибраний відтінок тіней, добре розтушуйте. Намагайтеся наносити тіні рівномірно, використовуючи невелику кількість.

Склад:

DIMETHICONE, MICA, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, CYCLOPENTASILOXANE, SILICA, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, GLYCERYL CAPRYLATE, PROPYLENE CARBONATE, GLYCERYL UNDECYLENATE, AQUA (WATER), BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77491 (IRON OXIDES).

Напиши відгук
Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen Помада для збільшення губ 202

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри