Davroe Thermaprotect Термозахист

Davroe Thermaprotect

Davroe Спрей термозахисний для волосся

DAVROE DAVROE

ЦБ-00030605

DAVROE

Наявність: Є в наявності

1309грн

Об'єм: 200 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: Davroe

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Австралія

Призначення: Захист, зволоження

Davroe Thermaprotect Спрей термозахисний для волосся

Він забезпечує максимальний захист волосся від впливу гарячого повітря та високих температур, містить протеїни кіноа та чисті рослинні екстракти, які утворюють легкий захисний щит. Цей щит попереджає пошкодження волосся та робить його гладким та блискучим.

Легка формула з використанням Color Protect Complex забезпечує тривалу природну фіксацію, зменшує статичний ефект та зберігає яскравість кольору.

У складі спрею містяться активні компоненти: екстракт листя олії, протеїни кіноа та екстракт сливи какаду.

Екстракт листя олії забезпечує широкий спектр антибактеріальних та захисних властивостей, а також тонізує, зволожує та заспокоює подразнення.

Протеїни кіноа надають потужну антиадипогенезну дію, запобігають появі та розвитку нових адипоцитів (жирових клітин) та утворюють на поверхні волосся захисну плівку, що захищає від впливу шкідливих факторів довкілля та утримує природну вологу.

Екстракт сливи какаду є потужним антиоксидантом, що уповільнює процес старіння та підвищує пружність шкіри, що стимулює відновлювальні процеси.

Спосіб застосування:

Рівномірно розприскуйте спрей на вологе або сухе волосся перед використанням термоінструментів та фену.

Склад:

Aqua, Alcohol, Sodium Polystyrene Sulfonate, Polysorbate 20, PEG-12 Dimethicone, Panthenol, Hydrolyzed Quinoa, Glycerin, Parfum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Polyquaternium-11, Phenoxyethanol, Olea Europaea Leaf Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Methylpropanediol, Caprylyl Glycol, Polyquaternium-80, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Didecyldimonium chloride, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Citronellol, Citral , Limonene, Linalool.

Напиши відгук
Davroe Christmas Pack Repair Senses with Replenish Jojoba Creme Treatment and Thermaprotect

Davroe Christmas Pack Repair Senses with Replenish Jojoba Creme Treatment and Thermaprotect

Davroe Набір для відновлення волосся

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри