Moroccanoil Термо-спрей для волосся "Ідеальний захист", 225 мл

Moroccanoil Термо-спрей для волосся "Ідеальний захист" 225 мл

Moroccanoil Hairspray Ideal Protect

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00013934

Moroccanоil

Наявність: Є в наявності

1200грн

Об'єм: 225 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Час застосування: Універсальний

Призначення: Термозахист

Тип волосся: Всі типи волосся

Moroccanoil Hairspray Ideal Protect Спрей "Ідеальний захист волосся"

Використання термоінструментів для волосся - найпоширеніший спосіб надати пасмам бажану гладкість, до якого вдається практично кожна жінка. Багато хто навіть не замислюється про те, що дана процедура є небезпечною для структури волосся, так як миттєво її пошкоджує, робить локони більш тьмяними, сухими і ламкими. Запобігти згубний вплив фенів, плойок та щипців для завивки допоможе унікальний спрей для волосся «Ідеальний захист» від ізраїльського бренду Moroccanoil.

Засіб утворює на поверхні локонів захисну плівку, яка мінімізує негативний вплив високих температур будь-якого типу до 230 ° C. Формула Moroccanoil Hairspray Ideal Protect збагачена маслом аргани, яке ефективно живить, пом'якшує і регенерує волосся. Спрей надає пасмам здоровий блиск, чудову м'якість, шовковистість і гладкість без єдиного видимого посіченого кінчика. З такими локонами бути ідеальною абсолютно не складно.

Спосіб застосування

Рясно і рівномірно розпиліть спрей на вологе волосся з відстані 15 см. Розчешіть і висушіть феном. Зробіть укладку за допомогою будь-якого гарячого стайлінгового приладу.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри