CHI Термозахисний спрей 237 мл

CHI Термозахисний спрей 237 мл

CHI 44 Iron Guard 237 ml

CHI CHI

ЦБ-00004970

CHI

Наявність: Є в наявності

745грн

Об'єм: 237 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: CHI

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Призначення: Термозахист

CHI 44 Iron Guard Термозахисний спрей 237 мл

Всім жінкам відомо, що при використанні гарячих інструментах волосся піддається високому ризику і нерідко страждають від цієї процедури. Тому, щоб не приносити локони в жертву зачісці, провідні майстри лабораторії CHI створили спрей-термозахист 44 Iron Guard - люксовий незамінний засіб для гарячої укладки волосся. Засіб необхідно наносити на злегка підсушене волосся і після цього можна сміливо досушувати їх феном.

Завдяки активним компонентам спрей не тільки покращує якість волосся і забезпечує високу надійність фіксації, а й гарантує захист локонів від будь-яких термічних ушкоджень. Спрей надає локонам чудовий блиск і еластичність, а також робить їх товщі - і не тільки візуально. Волосся при цьому виглядають абсолютно природно:не склеюються і не розщеплюються.

Крім того, завдяки керамічним наночастинам, що входять до складу всіх засобів революційної лінії CHI Thermal Styling, при гарячій обробці волосся вступають в роботу протеїни натурального шовку. Вони повністю відновлюють ту форму укладки, яку надали локонам при стрижці, при цьому допомагають зберегти силу, міцність і м'якість волосся, і зсередини наповнюють їх сяйвом.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри