Shachajuan Dry Shampoo Mousse 200 ml

Shachajuan Dry Shampoo Mousse 200 ml

Shachajuan Сухий шампунь - мус 200 мл

SachaJuan SachaJuan

ЦБ-00020774

SachaJuan

Наявність: Немає в наявності

899грн

Об'єм: 200 мл

Тип волося: Shachajuan

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Швеція

Призначення: Абсорбує забруднення та себум, робить волосся чистим і свіжим

Shachajuan Dry Shampoo Mousse Сухий шампунь - мус 200 мл

Як швидко очистити волосся без води? Вам допоможе сухий шампунь-мус Sachajuan. Він миттєво освіжає, усуває зайвий себум і створює додатковий прикореневий об’єм. Шампунь отримав нагороду Danish Beauty Awards 2019. Засіб не містить парабенів і виготовляється відповідно до сучасних етичних норм (Cruelty Free).

Шампунь видаляє забруднення, дарує чудове відчуття свіжості та чистоти, створює ідеальну основу для нового укладання. Ефективність засобу обумовлена ​​дією його активних компонентів.Протеїн пшениці абсорбує забруднення та себум, робить волосся чистим і свіжим.Запатентований комплекс Ocean Silk Technology надає шовковисту м’якість і посилює природний блиск.

Сухий шампунь — справжня знахідка для всіх, хто цінує свій час. Він допоможе швидко привести волосся до ладу після вечірки або тренування. Сухий  Шампунь-мус ідеально підходить для експрес-очищення. Для регулярного догляду використовуйте шампунь і кондиціонер Sachajuan. Вони забезпечують делікатне очищення і створюють розкішний об’єм.

Спосіб застосування:

Добре струсити перед розпиленням. Тримати флакон вертикально і близько 20 см від сухого волосся.
Порада: перед використанням накрийте плечі рушником. Розпилюйте короткими натисканнями на сухе волосся з відстані 20 см. Поділяючи і піднімаючи пасма, наносіть сухий шампунь на корені. Залиште ненадовго на волоссі для впливу. Кінчиками пальців помасажуйте волосся, а потім ретельно їх розчешіть, щоб видалити можливі залишки шампуню. Застосовуючи на кучерявому волоссі, видаліть залишки сухого шампуню за допомогою фена, щоб не пошкодити укладку при розчісуванні. Закривайте сухий шампунь кришкою після використання і зберігайте його в сухому місці. Якщо розпилювач засмітився, промийте його теплою водою і ретельно просушіть.
Не застосовувати близько до обличчя.

Напиши відгук
Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Шампунь для глибокого очищення шкіри голови 1000 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри