Batiste Сухий шампунь об'єм

Batiste Сухий шампунь об'єм

Batiste Dry Shampoo Heavenly Volume

Batiste Batiste

ЦБ-00002521

Batiste

Наявність: Немає в наявності

185грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Batiste

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Призначення: Очищення

Batiste Dry Shampoo Heavenly Volume Сухий шампунь об'єм 

В екстремальних ситуаціях, коли кожна хвилина на рахунку, сухий шампунь стане для вас справжньою знахідкою. Це засіб незамінне для літніх днів, коли шкіра голови виділяє надмірну кількість Sebum. Також сухий шампунь з задоволенням можуть застосовувати мандрівники і дуже зайняті люди, яким часто не вистачає часу на себе. Сухий шампунь має вигляд спеціального порошку, який ефективно поглинає sebum і надає волоссю приємний свіжий аромат. Після використання шампуню волосся стає більш об'ємними і блискучими, а ви економите час і воду.

Британська косметична лінія Batiste представляє вашій увазі очищающий сухий шампунь (Dry Shampoo Heavenly Volume). Щоб за лічені хвилини освіжити волосся, потрібно нанести засіб якомога ближче до коріння. Під час масажних рухів пальцями шампунь абсорбує бруд і sebum з волосся і шкіри голови, повертаючи свіжість вашим локонам.

Спосіб застосування:

Нанесіть сухий шампунь на волосся з відстані в 30 см. Помасажуйте голову кілька хвилин. Під час масажних рухів пальцями сухий шампунь краще абсорбує Sebum, повертаючи волоссю свіжість.

Напиши відгук
Batiste Термозахисний спрей

Batiste Термозахисний спрей

Batiste Stylist Shield My Locks Heat & Shine Spray

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри