Sultan Silk Protein Scrub 200ml Скраб для тіла Квіти апельсину

LA SULTANE DE SABA Silk Protein Scrub 200ml Скраб для тіла Квіти апельсину

LA SULTANE DE SABA  Скраб для тіла Квіти апельсину 200 мл 

La Sultane de Saba La Sultane de Saba

ЦБ-00032802

La Sultane de Saba

Наявність: Є в наявності

1621грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: LA SULTANE DE SABA

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Франція

Призначення: Відлущування, Живлення, Очищення, Регенерація

LA SULTANE DE SABA  Silk Protein Scrub 200ml Скраб для тіла Квіти апельсину 

 LA SULTANE DE SABA Silk Protein Orange Blossom - це вишуканий скраб, розроблений на основі протеїнів шовку та освіжаючих цитрусових для ніжного та ефективного очищення шкіри.

  Активні компоненти:

  • Основним активним компонентом скрабу є екстракт апельсина, який сприяє регенерації клітин та стимулює виробництво колагену. Цей засіб тонізує та розгладжує шкіру, ефективно видаляючи відмерлі клітини та підтримуючи оптимальний рівень зволоженості.
  • Ефірне масло апельсина у складі скрабу забезпечує догляд за шкірою всіх типів, нормалізуючи жирний баланс, надаючи пружність та гладкість, знімаючи м'язову напругу та зменшуючи видимість зморшок. Воно також покращує тонус шкіри, вирівнює тон та текстуру, а також усуває пігментацію.
  • Протеїни шовку, що входять до складу скрабу, підтримують оптимальний pH баланс шкіри і мають потужні зволожуючі властивості, допомагаючи зберегти її гладкість і м'якість.
  • Формула скрабу сприяє виведенню токсинів, пом'якшує та насичує шкіру важливими вітамінами, готуючи її до подальшого догляду.
  • Після застосування скраб залишає на шкірі приємний аромат квітів апельсина, даруючи відчуття свіжості та умиротворення.

Склад: Propylene Glycol, Sucrose, Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Parfum (Fragrance), Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Phenoxyethanol, Laureth-7, Linalool, Potassium Sorbate, Geraniol, Ethylhexylglycerin, Limonene, Hydrolyzed Silk, CI 15985 (Yellow 6), CI 19140 (Yellow 5), Tocopherol.

Напиши відгук
La Sultane De Saba EXFOLIATING SALTS FLEUR D’ORANGER 300гр

La Sultane De Saba EXFOLIATING SALTS FLEUR D’ORANGER 300гр

Сольовий скраб для тіла Апельсиновий 300 гр 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри