Esthetic House Скраб для тіла на основі козячого молока 100 мл

Esthetic House Скраб для тіла на основі козячого молока 100 мл

Esthetic House Touch My Body Goat Milk Scrub 100 мл

Esthetic House Esthetic House

ЦБ-00018430

Esthetic House

Наявність: Немає в наявності

120грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Esthetic House

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Призначення: Очищення, живлення, проти запалень, проти пігментних плям, пом'якшення, зволоження

Esthetic House Touch My Body Goat Milk Scrub Скраб для тіла на основі козячого молока 100 мл

Вітамінний скраб для тіла з протеїнами козячого молока. Ефективно очищає шкіру, відлущує ороговілі клітини, активізує обмін речовин і стимулює кровообіг. Екстракт козячого молока насичує клітини безліччю цінних мікроелементів, які підтримують сприятливе здоров'я шкіри і уповільнюють вікові зміни.

Шкаралупа волоського горіха позбавляє шкіру від ороговілих клітин, відлущує омертвілі тканини, оновлює поверхню епідермісу, виводить шлаки і токсини, покращує кровообіг, бореться з пігментними плямами, запобігає появі запалення і грибкових інфекцій.

Сироватка містить ферментований гриб галактомісіс, який скорочує зморшки, усуває в'ялість, тьмяність, набряклість і інші вікові зміни.

Гідролізований лецитин. Цей компонент відновлює зруйновані клітини, стимулює регенерацію тканин, запобігає окислювальні процеси, а також сприяє активному проникненню поживних речовин і вітамінів в глибокі шари дерми.

Переваги використання:

- Пілінг. Скраб ефективно очищає шкіру, очищує пори, відлущує роговий шар епітелію і прискорює виробництво нових клітин.
- Оздоровлення. Скраб активно бореться з патогенними мікроорганізмами. Він знімає запалення, заспокоює подразнення, стимулює кровообіг, запобігає утворенню целюліта і пробуджує бар'єрні функції епідермісу.
- Безпека. Скраб м'яко впливає на шкіру, дбайливо відлущує ороговілі клітини. Він не дряпає і не пошкоджує поверхню епідермісу, не викликає алергічних реакцій, подразнень.

Спосіб застосування:

Нанесіть на вологу шкіру, круговими рухами помасажуйте протягом 2-3 хвилин, змийте водою. Проводьте процедуру не частіше двох разів на тиждень.

Напиши відгук
Esthetic House Пілінг сироватка для обличчя 100 мл

Esthetic House Пілінг сироватка для обличчя 100 мл

Esthetic House Toxheal Red Glyucolic Peeling serum 100 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри