Cruelty free Mr.Scrubber Скраб для голови з Аргановим маслом

Mr.Scrubber Скраб для шкіри голови з Аргановим маслом

Mr.Scrubber Argan Oil Hair Scrub

Mr. Scrubber Mr. Scrubber

ЦБ-00017605

Mr. Scrubber

Наявність: Немає в наявності

259грн

Об'єм: 250g

Тип волося: Всі типи

Бренд: Mr.Scrubber

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Час застосування: Універсальний

Призначення: відновлення, очищення, живлення, зволоження, заспокоєння

Зроблено в: Україна

Mr.Scrubber Argan Oil Hair Scrub

Скраб ретельно очищує шкіру голови від відмерлих клітин і залишків косметичних засобів, покращує кровообіг і живлення волосяних цибулин. Арганова олія розгладжує і пом'якшує волосся, захищає його від високих температур і запобігає випаровуванню вологи, надає зачісці неймовірного блиску. Після використання скрабу волосся виглядає ідеально доглянутим і здоровим, а шкіра голови - неймовірно чистою.  

Як працює:

  • Сіль делікатно і ретельно прибирає зі шкіри зайві жирові виділення, підсушує і дезінфікує шкіру. Завдяки високому вмісту натрію і кальцію загоює дрібні пошкодження, попереджає розвиток інфекцій. Магній підвищує стійкість шкіри до різноманітних стресів, в тому числі перепаду температур, усуває алергічні реакції. Залізо транспортує кисень і пришвидшує регенерацію клітин.
  • Арганова олія повертає волоссю втрачену вологу, робить його гладким і шовковистим, пришвидшує ріст, захищає від впливу шкідливих зовнішніх факторів, перепадів температур.
  • Пудра абрикосових кісточок делікатно відлущує відмерлі клітини, м’яко масажує шкіру голови і пришвидшує міжклітинний обмін, покращує живлення волосяних цибулин.
  • Кератин утримує вологу, глибоко проникає в структуру кожної волосини, наповнює її і усуває можливі недоліки, надає зачісці об’єму і неймовірного блиску. Також проникає в шкіру голови і живить волосяні цибулини, стимулює ріст красивого здорового волосся.
  • Д-пантенол усуває подразнення, запалення, лущення, зволожує і заспокоює шкіру.
  • Вітамін Е активізує обмінні процеси у шкірі голови, утримує вологу, покращує живлення волосяних цибулин.

Ефект:

  • Глибоке очищення шкіри голови і приємне відчуття прохолоди.
  • Усунення і попередження виникнення лупи.
  • Збільшення об’єму, блиску і пружності волосся.

Спосіб застосування:

Невелику кількість засобу нанесіть на вологе волосся в прикореневій зоні. Зробіть масаж шкіри голови легкими рухами кінчиків пальців, поступово розтираючи скраб по шкірі та прикореневій зоні волосся. Ретельно змийте великою кількістю води.

Склад:

Aqua, Sodium Chloride, Sodium cocoyl isethionate, Cocamidopropyl betaine, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Betaine, Argania Oil, Apricot Powder, Hydrolyzed Keratin, Parfum, D-Panthenol, Vitamin 

Напиши відгук
Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus Дезодорант

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри