Cruelty free Mr.Scrubber Скраб для збільшення губ

Mr.Scrubber Скраб для збільшення губ

Mr.Scrubber Wow Lips Raspberry

Mr. Scrubber Mr. Scrubber

ЦБ-00011687

Mr. Scrubber

Наявність: Немає в наявності

169грн

Об'єм: 35 ml

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Час застосування: Універсальний

Призначення: відлушення, зволоження, відновлення, збільшення губ

Зроблено в: Україна

Mr.Scrubber Wow Lips Raspberry

Ніжна шкіра губ найбільше страждає від впливу зовнішніх негативних факторів: обвітрювання, спека, мороз, макіяж. Натуральний скраб дозволить пом'якшити та ідеально вирівняти текстуру губ. Використання цукрової пудри в якості скрабуючого елемента робить догляд надзвичайно делікатним. Натуральні олії ефективно зволожують губи, а екстракт перцю чилі збільшує їх в об'ємі. Натуральний харчовий ароматизатор дарує губам приємний малиновий присмак.

Як працює:

  • Цукор – надзвичайно делікатний скрабуючий елемент. Не подразнює ніжну шкіру, відлущує відмерлий шар епідермісу, завдяки високому вмісту заліза насичує клітини киснем і пришвидшує їх регенерацію, сприяє виведенню токсинів з організму.
  • Олія виноградних кісточок прискорює оновлення клітин, усуває подразнення і захищає чутливу шкіру від негативного зовнішнього впливу, розгладжує і пом’якшує губи, загоює мікротріщини.
  • Бджолиний віск чудово пом’якшує, розгладжує і тонізує шкіру. Утворює на поверхні невидиму плівку – потужний бар’єр для негативного впливу зовнішнього середовища, зволожує і надовго утримує вологу всередині шкіри. Бджолиний віск – це надзвичайно ніжний ексфоліант, котрий м’яко видаляє відмерлі клітини та може використовуватись для очищення ніжної шкіри губ. Покращує кровообіг, виводить токсини і має омолоджуючий ефект.
  • Вітамін Е миттєво загоює дрібні подразнення, захищає шкіру від ультрафіолету, розгладжує і оновлює губи, сприяє збереженню їх ніжності та краси.
  • Кукурудзяний крохмаль активно очищує і захищає шкіру від зовнішніх негативних впливів, має пом’якшувальну і живильну дію.
  • Екстракт перцю чілі розігріває шкіру і розширює судини, за рахунок чого відбувається притік крові до клітин, губи візуально збільшуються, контур і колір шкіри стає насиченішим і контрастним. Покращує живлення клітин і пришвидшує регенерацію, розгладжує і тонізує губи.

Ефект:

  • Ніжні, пухкі губи.
  • Розгладження і пом’якшення.
  • Збільшення насиченості кольору і об’єму.

Спосіб застосування:

Невелику кількість скрабу розітріть по поверхні губ масажними рухами. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Склад:

Sucrose, Vitus vinifera (Grape) seed oil, Cera alba, Tocopheryl Acetate, Corn Starch, Flavor, Capsicum frutescens extract (Capsicum annum L.).

Напиши відгук
Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus Дезодорант

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри