Hillary скраб для губ обліпиха

Hillary Скраб для губ з обліпихою

Hillary Lip Scrub - Sea buckthorn

Hillary Hillary

ЦБ-00005260

Hillary

Наявність: Немає в наявності

150грн

Об'єм: 30 г

Бренд: Hillary

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

Вік: 18+

Hillary Lip Scrub - Sea buckthorn Скраб для губ з обліпихою

Краса, ніжність і привабливість губ безпосередньо залежить від догляду за ними. Саме з такою метою майстри українського бренду Hillary створили цукровий скраб для губ «Обліпиха». Він виготовлений на основі тростинного і білого цукру, доповнений комплексом корисних і поживних компонентів, таких як мед, вітамін Е, масла авокадо, мигдалю і рисових висівок. Приємний аромат подарує неперевершене задоволення від використання, а сам скраб не тільки дбайливо очистить поверхню губ від ороговілих частинок, але і подарує клітинам необхідне харчування, наситивши їх корисними речовинами.

Активні інгрідієнти:

Вітамін Е - група жиророзчинних біологічно активних речовин , які проявляють антиоксидантні властивості. Вітамін Е називають «вітаміном молодості». Він перешкоджає сухості шкіри, регенерує тканини, знижує можливість утворення шрамів від ран.

Мигдальна олія не тільки заспокоює шкіру і знімає запалення, а й ефективно живить, відновлює еластичність і розгладжує епідерміс. Велика кількість легко засвоюваної фолієвої кислоти створює на обличчі тонкий захисний бар'єр, саме він не дозволяє страждати клітинам шкіри від впливу зовнішніх подразників. Ніацин у мигдалевій олії сприяє поверненню природного, рівного забарвлення вашій шкірі.

Олія авокадо зволожує верхні шари епідермісу, що не тільки підвищує еластичність, а й відновлює захисні властивості і місцевий імунітет шкірних покровів. Завдяки збагаченню тканин киснем, вона стимулює кровообіг. Вітаміни А і Е, що входять до складу олії авокадо надають йому антиоксидантні властивості, а стероли, що містяться в ній захищають від передчасного старіння. Ненасичені жирні кислоти обумовлюють високі сонцезахисні властивості олії. Вона добре розподіляється і вбирається та здатна проникати глибоко в шкіру.

Спосіб застосування

Нанесіть невелику кількість скрабу на сухі губи. Розітріть засіб по поверхні губ масажними рухами. Через 1 хвилину змийте скраб теплою водою. Після процедури змастіть губи кремом, бальзамом або гігієнічною помадою.

Склад

Тростинний цукор, білий кристалічний цукор, мед, мигдальне масло, масло авокадо, масло рисових висівок, вітамін Е, ароматична композиція.

Напиши відгук
Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри