Round Lab Soybean Panthenol 80ml Сироватка з пантенолом

Round Lab Soybean Panthenol Ampoule 80 ml

Round Lab Концентрована сироватка з екстрактом соєвих бобів та пантенолом 80 мл 

ROUND LAB ROUND LAB

ЦБ-00032616

ROUND LAB

Наявність: Є в наявності

1050грн

Об'єм: 80 ml

Бренд: Round Lab

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для усіх типів, Комбінована, Суха, Тьмяна, Чутлива

Час застосування: Універсальний

Призначення: Від сухості, Захисне, Зволожуюче

Round Lab Soybean Panthenol Ampoule Концентрована сироватка з екстрактом соєвих бобів та пантенолом 80 мл

ROUND LAB Soybean Panthenol Ampoule — сироватка, що тривало та глибоко зволожує шкіру, підвищує її пружність, візуально покращує текстуру та підтримує захисний бар’єр.

Підходить для будь-якого типу шкіри, зокрема, для чутливої, що підтверджено клінічними випробуваннями. Рекомендується для сухої, комбінованої, в’ялої та тьмяної шкіри.

Має легку молочкову текстуру, швидко вбирається та залишає відчуття зволоження.

Основні компоненти:

  • Екстракт насіння чорних соєвих бобів — зменшує видимість пігментних плям завдяки пригніченню вироблення меланіну. Також соєві боби багаті білками, вітаміном B та іншими поживними речовинами, які забезпечують глибоке зволоження шкіри.

  • Пантенол — зволожує шкіру, зменшує чутливість та подразнення. Проникаючи в шкіру, пантенол перетворюється на вітамін B5, який покращує гідратацію та зміцнює захисний бар’єр. Для глибшого вбирання в шкіру використовується технологія інкапсульованого в ніосоми Д-пантенолу, що забезпечує тривале зволоження та гладкість шкіри.
  • Гліцерин — підвищує рівень зволоження, освіжає та пом’якшує шкіру, забезпечуючи комплексне рішення для здорового тону обличчя.
  • Керамідихолестерол і жирні кислоти — зволожувальні компоненти, поєднані в пропорціях, подібних до природного складу шкіри, утримують вологу та підтримують належний рівень зволоження шкіри протягом тривалого часу.

Спосіб застосування:

Нанесіть кілька крапель сироватки на очищену, тонізовану шкіру обличчя та дайте їй увібратися.

Склад:

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycine Max (Soybean) Seed Extract (10,032ppm), Panthenol (2,550ppm), Ceramide AP, Ceramide NP, Stearic Acid, Cholesterol, Ulmus Davidiana Root Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Hexyldecyl Ethylhexanoate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Tromethamine, Butylene Glycol, Adenosine, Disodium EDTA, Polyglyceryl-10 Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycosphingolipids, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Tetraacetylphytosphingosine, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone

Напиши відгук
Round Lab Birch Juice Moisturizing Cleanser 150 ml

Round Lab Birch Juice Moisturizing Cleanser 150 ml

Round Lab Ніжний гель для вмивання 150 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри