Acnemy Postzit  30 мл

Acnemy Postzit 30 мл

Acnemy Сироватка від висипань 30 мл

Acnemy Acnemy

ЦБ-00032259

Acnemy

Наявність: Є в наявності

1134грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Acnemy

Класифікація: Лікувальна

Країна виробник: Іспанія

Призначення: Вирівнювання тону, Пігментація, Акне

Гелева сироватка призначена для боротьби з поствоспалітельной гіперпігментацією, що залишається на шкірі у вигляді темних плям. Засіб на основі гліколевої кислоти мінімізує сліди після вугрів (постакне), покращує текстуру і вирівнює тон шкіри. Він також чинить активну антибактеріальну і протизапальну дію на наявні вогнища запалень і висипання за рахунок саліцилової кислоти і Quora Noni, що пригнічують діяльність бактерій Аспеѕ.

Крім того, кислоти, що містяться в цій формулі, транспортуються в роговий шар за допомогою Nichosome, ексклюзивної системи для вивільнення активних інгредієнтів. Це підвищує концентрацію діючої речовини і покращує ефективність формули і разом з тим значно зменшує її дратівливий потенціал.

Активні компоненти

  • Гліколева кислота-потужна Ана-кислота для відлущування поверхневих шарів шкіри, освітлення і вирівнювання тону.
  • Саліцилова кислота-кератолитик, сприяє розщепленню і виведенню сального секрету і вмісту закупорених пір. Надає антисептичну та протизапальну дію.
  • Quora Noni - захищає і відновлює баланс мікробіома шкіри.

Застосування

Нанесіть невелику кількість засобу на суху чисту шкіру обличчя під час вечірнього догляду. М'яко розподіліть пальцями по всій поверхні обличчя і залиште до повного поглинання. Використовуйте з періодичністю в 2-3 рази в тиждень.

Склад

Aqua (Water), Niacinamide, Potassium Azeloyl Diglycinate, Glycerin, Morinda Citrifolia Callus Culture Lysate, Glycolic Acid, Salicylic Acid, Ceramide Np, Xanthan Gum, Carbomer, Phosphatidylcholine, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Cholesterol, Decyl Glucoside, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Mannitol, Triethanolamine, Sodium Chloride, Citric Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate. 

Напиши відгук
Acnemy Zitproof Spot 36 патчів

Acnemy Zitproof Spot 36 патчів

Acnemy Індивідуальні гідроколоїдні пластирі 36 патчів

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри