Q+A Niacinamide Serum 30ml Сироватка з ніацинамідом

Q+A Niacinamide Serum 30 ml

Q+A Сироватка з ніацинамідом 30 мл

Q+A Q+A

ЦБ-00031516

Q+A

Наявність: Є в наявності

504грн

Об'єм: 30 ml

Бренд: Q+A

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Великобританія

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: відновлення, заспокоєння, звуження пор, зміцнення, проти пігментних плям

Q+A Niacinamide Serum Сироватка з ніацинамідом 30 мл

Сироватка з ніацинамідом Q+A Niacinamide Serum має збалансовану формулу та легку текстуру. Зволожує шкіру, має себорегулюючий та протизапальний ефект, покращує загальний тон, сприяє освітленню пігментації та плям пост акне.

Активні компоненти засобу:

  • Сік алое містить понад 200 поживних речовин: мінерали, амінокислоти, вітаміни та ферменти. Ефективно зволожує шкіру, знімає подразнення, прискорює процеси регенерації. Має протизапальний та детоксифікуючий ефект. Регулює роботу сальних залоз, пригнічує розвиток патогенних бактерій, що провокують акне та попереджає появу запальних елементів.
  • Ніацинамід – мультифункціональний компонент, який приймає участь в синтезі колагену, покращує мікроциркуляцію і барʼєрну функцію шкіри, блокує вароблення меланіну, запобігаючи небажаній пігментації. Має антиоксидантну і протизапальну дію, вирівнює тон шкіри.
  • Алантоїн стимулює регенерацію тканин і природне оновлення клітин, пом’якшуючи та розгладжуючи поверхню шкіри, підвищує рівень зволоженості.
  • Екстракт ананасу – джерело натуральних ферментів, які стимулюють оновлення клітин епідермісу. Робить шкіру ніжною та гладенькою на дотик.
  • Екстракт ягід годжі – потужний антиоксидант та суперфуд для шкіри. Захищає клітини від вільних радикалів, покращує колір шкіри, зволожує.

Сироватка Q+A Niacinamide Serum підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування:

Нанесіть засіб на очищену шкіру обличчя і шиї. М’яко помасажуйте кінчиками пальців до повного вбирання. Можна використовувати вранці і ввечері.

Напиши відгук
Q+A Ceramide barrier defence cream 50 ml

Q+A Ceramide barrier defence cream 50 ml

Q+A Захисний крем з керамідами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри