Theramid Clinical vitamin A 30ml Сироватка з вітаміном А

Theramid Clinical Vitamin A 30 ml

Theramid Догляд з висококонцентрованим вітаміном А 30 мл 

Theramid Theramid

ЦБ-00030997

Theramid

Наявність: Є в наявності

2186грн

Об'єм: 30 ml

Бренд: Theramid

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Іспанія

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Ліфтинг, Омолодження, Від перших ознак старіння, Живлення, Підвищення пружності і еластичності шкіри, Підтягування, Розгладжуючий ефект, Регенерація, Збереження пружності шкіри, Стимулює синтез колагену, Зволоження

Theramid Clinical Vitamin A Догляд з висококонцентрованим вітаміном А 30 мл 

Надефективний серум проти старіння з ретинолом, ретиналем і ретиноїдом Granactive. Цей продукт ідеально підходить для тих, хто шукає приголомшливих результатів проти старіння.

Дуже потужна комбінація різних форм вітаміну А у дуже високих дозах. Він спеціально розроблений для тих, хто має попередній досвід використання ретиноїдів і все ще прагне покращити свої результати з ретиноїдом.

Клінічний вітамін А здатний ініціювати клітинну регенерацію та вироблення колагену, щоб ефективно розгладити тонкі лінії та зморшки, підвищуючи сяйво та гладкість вашої шкіри.

Ця інноваційна нічна процедура, що поєднує 5% Granactive Retinoid, 0,3% Retinol і 0,1% Retinal, діє під час сну, досягаючи максимальної ефективності проти старіння з видимими результатами з першого застосування.

Вітамін А в чистому вигляді дуже нестабільний, оскільки він легко окислюється, що з часом може призвести до втрати його ефективності та спричинити небажані наслідки для шкіри… тобто, якщо його формула не була розроблена експертами. Саме з цієї причини ми використовуємо найсучасніші форми вітаміну А, щоб уникнути всіх вищезазначених проблем і гарантувати його вивільнення в правильний шар шкіри. Ми можемо зробити це за допомогою передової технології інкапсуляції інгредієнтів, яка корисна для збереження самого вітаміну та для здоров’я вашої шкіри.

Активні компоненти:

  • 5% Granactive Retinoid: розчинна система гідроксипінаколону ретиноату. Удосконалена безрецептурна форма прямої ретиноєвої кислоти, яка ефективніша проти ознак старіння, ніж усі інші ретиноїди, без будь-яких типових подразнень і недоліків ретинолу.
  • 0,3% ретинолу: один із найефективніших активних інгредієнтів проти старіння завдяки своїй здатності стимулювати вироблення колагену та прискорювати оновлення клітин. Це помітно покращує еластичність, пружність і гладкість шкіри для більш омолодженого вигляду. Ми інкапсулювали ретинол, щоб посилити результати формули проти старіння: запобігання окисленню, продовження терміну придатності та покращення переносимості шкіри.
  • 0,1% ретиналю: Ретиналь є прямим попередником ретиноєвої кислоти та однією з найпотужніших і ефективних форм вітаміну А, який використовується для усунення зморшок і тонких ліній, покращує еластичність і нерівну структуру шкіри. Усе це без жодних можливих побічних ефектів ретинолу.

Особливості використання:

 Нанесіть невелику кількість засобу на чисту шкіру ввечері. М’яко помасажуйте кінчиками пальців до повного поглиннання. ХТО ПОЧИНАЄ ВИКОРИСТАННЯ РЕТИНОЇДАМИ ТА ЧУТЛИВА ШКІРА: використовуйте 2 дні, потім 2 дні перерви. Збільшуйте використання у своєму власному темпі, поки не стане безпечним для щоденного використання (кожної ночі). Після засобу нанесіть відновлюючий крем. АКТИВНІ КОРИСТУВАЧІ РЕТИНОЇДАМИ: використовуйте щодня, на ніч. Після цього слід зволожити та відносити.

Склад:

Aqua (Water), Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Coco-Caprylate, Dimethyl Isosorbide, Polyglyceryl-6 Distearate, Cellulose Acetate Butyrate, Cetyl Alcohol, Hydroxypinacolone Retinoate, Retinol, Retinal, Lactococcus Ferment Lysate, Plankton Extract, Ceramide NG, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Jojoba Esters, Lecithin, Pullulan, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Tricaprylin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Caprylyl Glycol, Silica, Sodium Chloride, Lactic Acid, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate

Напиши відгук
Theramid Smoothing Treatment 30 мл

Theramid Smoothing Treatment 30 мл

Антивікова процедура з м’якими кислотами 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри