Medi-peel Hyal kombucha ampoule 50ml Зволожуюча сироватка для обличчя

Medi-peel Hyal Kombucha Tea-Tox Ampoule 50 ml

Medi-peel Зволожуюча сироватка для підвищення еластичності шкіри з комбучею 50 мл

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00030220

Medi Peel

Наявність: Є в наявності

695грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Medi-peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення, Зволоження, Підвищення пружності та еластичності

Вік: 20+

Medi-peel Hyal Kombucha Tea-Tox Ampoule Зволожуюча сироватка для підвищення еластичності шкіри з комбучею 50 мл

Medi-peel Hyal Kombucha Tea-Tox Ampoule - це потужна сироватка для обличчя, яка допомагає поліпшити стан і здоров'я шкіри.

Містить цілу низку активних інгредієнтів, таких як екстракт комбучі, гіалуронова кислота, кераміди, екстракт камелії, екстракт шкірки мандарина, ніацинамід і аденозин.

Ці компоненти працюють синергетично, щоб зволожити, живити й освітлити шкіру, а також допомогти впоратися зі зморшками, пігментацією та іншими проблемами шкіри.

Сироватка швидко вбирається і не залишає жирного залишку на шкірі. Вона може використовуватися як щоденний догляд за шкірою або як інтенсивна процедура під час загострення проблем шкіри. Регулярне використання сироватки може поліпшити текстуру шкіри, зменшити видимість зморшок і збільшити її еластичність.

Основні інгредієнти:

  • Комбуча у 8 разів ефективніший за звичайний чай. Містить вітаміни всієї групи, С, D, E, K і фолієву кислоту. А також близько десяти ензимів, стільки ж органічних основних кислот, полісахариди та десятки мікроелементів. Комбуча відновлює волокна еластину і колагену, інтенсивно зволожує, заспокоює подразнення, виводить токсини, зміцнює імунітет, а також надає м'яку дію, що відлущує, за рахунок вмісту фруктових кислот. При цьому завдяки високій концентрації вітаміну В можливість подразнення зводиться до мінімуму.
  • 8 видів гіалуронової кислоти різної молекулярної маси глибоко зволожують шкіру на всіх шарах епідермісу, заповнюють нестачу вологи, усувають зневоднення шкіри, спрямовані на боротьбу із сухістю та відновлюють оптимальний рівень зволоження в клітинах. Відповідають за глибоке зволоження всіх шарів епідермісу та підтримку на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкірі невловимий захисний шар, який перешкоджає випаровуванню вологи і дарує комфортне відчуття свіжості та зволоженості на обличчі.
  • Ліпосоми - це мікроскопічні сфери, які містять активні компоненти косметики і транспортують їх глибоко в шкіру. Оболонка ліпосом за складом схожа на мембрани клітин епідермісу, тому активи косметики, укладені в ліпосоми, працюють на клітинному рівні. Ліпосоми також використовуються як самостійний компонент відновлення ліпідного бар'єру шкіри.
  • 5 видів керамідів, укладених у ліпосоми, зміцнюють бар'єрні функції шкіри, відновлюють шкірні покриви, нормалізують стан чутливої, сухої та атопічної шкіри. Посилює захист від агресивних подразнюючих факторів, таких як ПАР, сонячна радіація, окислювальний стрес і т.д. Запобігають трансепідермальній втраті вологи. Підсилюють опір чутливої ​​шкіри до дратівливих факторів. Відновлюють пошкоджені ділянки шкіри (сонячні опіки, сухість, ксероз, хімічні опіки тощо). Розгладжують зморшки, зволожують та нормалізують стан вікової шкіри.
  • Ферментований екстракт рису робить шкіру гладкою і ніжною та шовковистою. Зволожує шкіру, активізує обмінні процеси та розгладжує зморшки. Відновлює, живить шкіру, запобігає появі зморшок. Насичений амінокислотами та мінералами, екстракт рису дає шкірі необхідні їй поживні речовини та зміцнює захисний бар'єр.
  • Екстракт камелії має зволожуючу та заспокійливу дію, зменшує епідермальну втрату вологи та відновлює зневоднену шкіру, стимулює вироблення проколагену, тим самим підвищує пружність та еластичність шкіри, розгладжує її. Також екстракт захищає шкіру від вільних радикалів, уповільнює процеси старіння клітин.

Спосіб застосування:

Спочатку необхідно ретельно очистити шкіру від макіяжу та забруднень. Потім достатню кількість сироватки нанести на шкіру обличчя, уникаючи зони навколо очей. Рекомендується використовувати сироватку двічі на день, вранці та ввечері, для досягнення максимального ефекту. Після нанесення сироватки рекомендується використовувати зволожувальний крем або сонцезахисний крем для захисту шкіри.

Склад:

Yeast/xylinum/fermented black tea (70%), glycerin, butylene glycol, glyceryl glucoside, polyglycerin-3, niacinamide, 1,2-hexanediol, propanediol, damask rose water, Western Pear extract, peach extract, common jasmine flower water, western songak leaf/stem extract, melon extract, camellia flower extract, tangerine peel extract, yeast/fermented rice bran, madecassoside, ceramide NS, ceramide NP, ceramide AS, ceramide E OP, Ceramide AP, Sodium Hyaluronate (5.3 ppb), Hydrolyzed Glycosaminoglycan (5.52 ppb), Sodium Hyaluronate Crosspolymer (1 ppb), Hydrolyzed Hyaluronic Acid (0.52 ppb), hydroxypropyltrimonium hyaluronate (0.1125 ppb)
Hyaluronic Acid (0.01 ppb), Sodium Acetylated Hyaluronate (0.002 ppb), Magnesium Chloride, Tetradecylaminobutyroylvalylaminobutyric Ureatrifluoroacetate, Dipropylene Glycol, Hydroxy Acetophenone, C14-22 Alcohol, Diisostearyl Maleate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyanocobalamin, Dipotassium Glycyrrhizate, Glucose, Glycereth-25 PCA Isostearate, Baobab Tree seed oil, hydrogenated lecithin, pentylene glycol, benzyl glycol, decyl glucoside, tocopheryl acetate, caprylyl glycol, ethylhexyl glycerin, purified water, adenosine, C12-20 alkyl glucoside, caramel, carbomer , tromethamine, disodium EDTA

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри