Cuskin Vitamin C30 serum 20 ml Двофазна сироватка з вітаміном С

Cuskin Clean-Up Vitamin C 30 Serum 20 ml

Cuskin Двофазна сироватка з вітаміном С 30% 20 мл 

Cu Skin Cu Skin

ЦБ-00030057

Cu Skin

Наявність: Є в наявності

1417грн

Об'єм: 20 мл

Бренд: Cuskin

Класифікація: Космецевтика

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Вирівнює тон, знімає запалення і пігментацію, освітлює

Cuskin Clean-Up Vitamin C 30 Serum Двофазна сироватка з вітаміном С 30% 20 мл 

Сироватка з двофазною формулою Dual Oil Antioxidant PhaseTM (стабілізує вітамін С забезпечуючи глибоку доставку в шкіру) та високою концентрацію Вітаміну С 30%.

Розроблена лабораторією CUSKIN LAB на основі 20-ти річного досвіду дерматологів клінік Clean-Up. Рекомендована для вікової шкіри. Запускає процеси синтезу високоякісного колагену, укріплює судини при куперозі, освітлює пігментацію та зменшує синтез меланіну.

L-аскорбінова кислота – є найбільш дослідженим і перевіреним чистим джерелом вітаміну С з усіх відомих форм. ЇЇ ефективність важко переоцінити. За рахунок подвійної фази сироватки, вітамін С не має подразнюючої дії та не окислюється.

У складі також антиоксидантний комплекс Active Vita ComplexTM (Ретинол + Ферулова кислота + Вітамін Е), надає 8-кратне посилення захисту від факторів навколишнього середовища, має антиоксидантну дію та посилює ефективність вітаміну С.

Основна дія:

- Стимулює синтез колагену

- Захищає від фото старіння

- Освітлює пігментацію та пост акне

- Пригнічує синтез меланіну

- Надає шкірі сяяння

Основні компоненти:

Вітамін С 30% (Аскорбінова кислота) L-аскорбінова кислота, дана форма вітаміну С – є найбільш вивченою та розкритою. Це найпотужніший природний антиоксидант. Здатна усунути зморшки та інші ознаки старіння. Покращує нерівний тон шкіри. Освітлює виражену пігментацію та пост акне, зменшує синтез меланіну, тим самим попереджує появу пігментних плям.

Dual Oil Antioxidant PhaseTM унікальна двофазна текстура засобу допомагає сповільнювати процес окислення вітаміну С, жирова фаза над водною дозволяє блокувати проникнення кисню в середину засобу.

Ніацинамід вітамін В3, унікальний інгредієнт, який має потужний вплив на шкіру. Він помітно звужує пори, покращує мікроциркуляцію та вирівнює тон. Являється сильним антиоксидантом, який не чутливий до сонячних променів. Захищає від факторів навколишнього середовища, зміцнює ослаблений бар’єр шкіри. Active Vita ComplexTM (Ретинол + Ферулова кислота + Вітамін Е) без перебільшення надпотужний антиоксидантний комплекс. Клінічно доведено, що саме

Active Vita ComplexTM посилює дію чистого вітаміну С та в синергії працює над ефективним покращенням стану шкіри. Ретинол у помірній концентрації не подразнює шкіру.

Пантенол відмінно заспокоює шкіру, допомагає відновити її після пошкоджень чи подразнень. Зволожує та надає шкірі пружності.

Спосіб застосування:

Перед використанням обов’язково збовтати. Краще використовувати у вечірньому догляді, на суху очищену, протонізовану шкіру. А якщо у денному, то обов’язково наносити сонцезахисний засіб широкого спектру дії. Рівномірно розподіліть, дочекайтеся поглинання. Нанесіть крем. Дуже обережно комбінувати з АНА і ВНА кислотами. Гарно закручуйте упаковку. Зберігайте засіб подалі від сонячних променів і високих температур. Використати протягом 2 місяців після відкриття упаковки

Склад:

Water, Ascorbic Acid(30%), Dipropylene Glycol, Cyclohexasiloxane, Propanediol, Potassium Hydroxide, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Sulfite, Panthenol, Tocopherol, Ferulic Acid, Retinol

Напиши відгук
CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Ліфтинг-концентрат з полінуклеотидами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри