Theramid Azid 30ml Антивікова сироватка

Theramid AZID Azelaic Acid 15% Treatment 30 ml

Theramid Антивікова Сироватка 30 мл 

Theramid Theramid

ЦБ-00029297

Theramid

Наявність: Є в наявності

2186грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Theramid

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Італія

Тип шкіри: Чутлива, Комбінована, Нормальна, Жирна

Час застосування: Універсальний

Призначення: антибактеріальне, протизапальні властивості, регулювання себуму, боротьба з гіперпігментацією

Theramid AZID Azelaic Acid 15% Treatment Антивікова Сироватка 30 мл 

Його надзвичайна формула містить 15% азелаїнової кислоти, потужного багатофункціонального активного інгредієнта з антиоксидантними, антибактеріальними, протизапальними властивостями та властивостями, що регулюють себум, який також ефективно бореться з гіперпігментацією. Його дія зосереджена на зменшенні плям, почервоніння та недосконалостей, контролі вироблення шкірного сала та звуженні пор для більш однорідної та яскравішої шкіри.

Азелаїнова кислота поєднується з двома іншими активними інгредієнтами для дії на вашу шкіру на 360°: 1% карнозину, інноваційного антивікового активного інгредієнта з антиоксидантними властивостями та властивостями проти глікування, який допомагає уповільнити старіння шкіри та захищає шкіру від окислювального впливу. У поєднанні з 1% колоїдною вівсянкою, яка завдяки своїм заспокійливим і зволожуючим властивостям знімає свербіж і почервоніння, відновлює шкірний бар’єр.

Ключові інгредієнтит:

  • 15% азелаїнова кислота: потужний антиоксидантний активний інгредієнт, отриманий із злаків, таких як пшениця, жито та ячмінь. Володіє антибактеріальними, протизапальними та депігментуючими властивостями, які допомагають зменшити появу плям, почервоніння та недосконалостей, контролювати вироблення шкірного сала та зменшувати пори для більш однорідної, гладкої, яскравішої шкіри без плям.
  • 1% карнозину: інноваційний активний інгредієнт проти старіння з ефектом 360°, визнаний своїми чудовими властивостями проти глікування та антиоксидантними властивостями. Його дія зосереджена на стимуляції синтезу колагену для помітної корекції та зменшення ознак старіння, підвищення пружності та еластичності шкіри та захисту шкіри від повного спектру світла та окислювального стресу.
  • 1% колоїдної вівсянки: протизапальний, заспокійливий і захисний активний інгредієнт, який знімає свербіж і почервоніння. Крім того, він допомагає відновити захисний бар’єр шкіри, підтримуючи оптимальний рівень гідратації та покращуючи регенеративну здатність шкіри.

Спосіб застосування:

Наносьте щодня вранці та ввечері на попередньо очищене обличчя. М’яко помасажуйте кінчиками пальців до повного поглинання. Ви можете наносити його окремо або поєднувати з улюбленим серумом чи зволожувальним кремом. Вранці завжди наносьте сонцезахисний крем із захистом 30 або вище.

Склад:

Aqua (Water), Azelaic Acid, Glycerin, Propanediol, Glycereth-26, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour, Carnosine, Acetyl Tetrapeptide-2, Ceramide NP, Ceramide EOP, Ceramide NS, Ceramide AS, Ceramide AP, Gallyl Glucoside, Propyl Gallate, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside, Daucus Carota Sativa Root Cell Culture Lysate, Gossypium Herbaceum (Cotton) Callus Culture, Sphingomonas Ferment Extract, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Lecithin, Sucrose Distearate, Glyceryl Stearate, Dipropylene Glycol, Dehydroacetic Acid, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Benzyl Alcohol, Citric Acid

Напиши відгук
Theramid Smoothing Treatment 30 мл

Theramid Smoothing Treatment 30 мл

Антивікова процедура з м’якими кислотами 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри