Medi-Peel Melanon X ampoule 50ml

Medi-Peel Melanon X ampoule 50ml

Medi-Peel Сироватка з ретинолом 50 мл

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00027128

Medi Peel

Наявність: Є в наявності

645грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Medi-Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Вікова, Всі типи, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха

Час застосування: Універсальний

Призначення: Боротьба з віковими змінами, Відновлення, Зволоження, Освітлення

Medi-Peel Melanon X ampoule Сироватка з ретинолом 50 мл

Освітлювальна ампула з ретинолом з інтенсивною антиоксидантною дією допомагає зменшити зморшки (носогубні складки, зморшки навколо очей, зморшки на лобі), надати сяйва шкірі та покращити її тонус.

Склад сироватки більш ніж насичений і працює вона так само ефективно.

Сироватка дуже економна, потрібно кілька крапель, на ніч. Після вбирання ампула дає добре відчутний ліфтинг і його видно візуально. Після курсу використання шкіра стає щільною, вирівнюється її тон. Дія ампули делікатна, не викликає подразнень, висипу та почервоніння.

Ретинол — одна з жиророзчинних форм вітаміну А, бореться з першими ознаками старіння: зменшує глибину зморщок, вирівнює тон і мікрорельєф, підтримує молодість шкіри.

Ретинол від Medi-Peel — капсульований, що сприяє його захисту від руйнування й дає запас часу, щоб вивільнити ретинолову кислоту.

Комплекс Melatamine 7TM (вітамін В5, С, Е, ретинілпальт, ретиналь, глутатіон, AA-Ferm) живить і освітлює шкіру, згладжує зморшки.

Транексамінова кислота в складі сироватки дбайливо освітлює пігментацію і сліди постакне, запобігаючи появі пігментних плям у майбутньому.

Сироватка за текстурою густа, як молочко, дуже потішить власниць сухої та зневодненої шкіри та стане порятунком у зимовий період.

Спосіб застосування:

Натисніть кнопку на піпетці 1-2 рази та видавіть вміст, потім акуратно нанесіть сироватку на все обличчя. На плями нанесіть щільніший шар сироватки. Для оптимального ефекту освітлення й ліфтингу застосовуйте в комплексі з тонером і кремом із серії Melanon Х.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри