Sesderma Daeses Liposomal Serum 30 ml

Sesderma Daeses Liposomal Serum 30 ml

 Sesderma Ліпосомальна сироватка 30 мл

Sesderma Sesderma

ЦБ-00022055

Sesderma

Наявність: Є в наявності

1802грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Sesderma

Класифікація: Дерматокосметика

Країна виробник: Іспанія

Призначення: Усуває запальні процеси, зменшує почервоніння та має антиоксидантну дію

Sesderma Daeses Liposomal Serum Ліпосомальна сироватка для обличчя 30 мл

Ліпосомальна сироватка пом'якшує та підтягує шкіру, відновлює її після пошкоджень та негативного впливу навколишнього середовища, підтримує цілісність гідроліпідного захисного шару та вирівнює тон. Сироватка рекомендована для жінок і чоловіків віком від 25 років із зневодненою тонкою шкірою, яка схильна до появи зморшок та в'ялості.

Активні інгредієнти:

  • Екстракт центелли азіатської усуває запальні процеси, зменшує почервоніння та має антиоксидантну дію. Рубці та пігментація загоюються швидше, тургор шкіри посилюється, зморшки стають менш помітними.
  • Карбомір забезпечує шкірі глибоке зволоження та повертає їй еластичність та сяйво.
  • Вітамін Е стимулює оновлення шкіри та вироблення нових колагенових волокон. Завдяки йому пігментація, що з'явилася після висипання або тривалого перебування на сонці, стає світлішою, тон шкіри вирівнюється, а зморшки скорочуються. Шкіра стає більш еластичною і легше переносить стрес та ушкодження.

Ліпосомальна сироватка дає максимум результату, якщо використовувати її разом із іншими засобами із серії Daeses.Поживні та зволожуючі компоненти сироватки пом'якшують можливі негативні аспекти активного догляду – чутливість шкіри, почервоніння, зневоднення.

Спосіб застосування:

Нанесіть сироватку Liposomal Serum на попередньо очищену шкіру обличчя, вмасажуйте до повного вбирання, зверху нанесіть денний або нічний крем. Може використовуватись під макіяж. Рекомендується використовувати двічі на день на проблемних ділянках шкіри.

Напиши відгук
Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic Молочко для тіла 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри