Medi-Peel Dutch Tea A.C Calming Serum 70 ml

Medi-Peel Dutch Tea A.C Calming Serum 70 ml

Medi-Peel Сироватка з чайним деревом 70 мл

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00021663

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

625грн

Об'єм: 70 мл

Бренд: Medi-Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна. комбінована

Призначення: Зволоження, відновлення, усуває висипи, боротьба з чорними цятками, звужує пори

Medi-Peel Dutch Tea A.C Calming Serum Сироватка з чайним деревом 70 мл

Засіб з ультра концентрованим складом покращує стан шкіри та усуває недоліки у вигляді висипів, запалень і подразнень. Запобігає появі акне, вугрів, підсушує , звужує пори, ліквідує надлишки себуму. Сироватка виробляється з використанням технології 72-годинної ферментації при 10 ℃, зберігає оптимальний pH баланс шкіри обличчя, зміцнює захисний бар'єр та регулює вироблення шкірного сала. Завдяки регулярному використанню сироватки ,шкіра очищається, стає матовою, стійкою до висипів та запалень. Серум успішно пройшов італійську офіційну сертифікацію V-Label, і є на 100% веганським. 

Активні компоненти:

Екстракт, олія та настій з чайного дерева – чайне дерево має бактерицидні, протигрибкові, противірусні властивості. Нормалізує гідроліпідний баланс, ліквідує зайву жирність та запальні вогнища, знімає подразнення. Надає допомогу у боротьбі з бактеріями, що викликають висипання.
Комплекс Cica – центела азіатська зі своїми ізолятами надає потужну протизапальну, заспокійливу та загоювальну дію. Стимулює внутрішньоклітинний кровообіг, зміцнює захисний бар'єр дерми та стінки судин. Підвищує пружність та еластичність шкіри, насичує клітини вологою.
Комплекс із 7 видів гіалуронової кислоти – глибоко зволожує, допомагає відновити водний баланс та утримувати вологу в клітинах шкіри, усуваючи лущення та сухість. Підвищує еластичність та гладкість.
Аргінін – стимулює процеси регенерації, сприяє виведенню токсинів та продуктів розпаду. Захищає від УФ-променів, зміцнює бар'єрні функції шкіри, усуває надмірну пігментацію та покращує колір обличчя.
Алантоїн - забезпечує протимікробну та протизапальну дію. Прискорює процеси загоєння та оновлення тканин, пом'якшує, зволожує, заспокоює.

Спосіб застосування:

Нанести необхідну кількість засобу після очищення та тонізації, м'якими масажними рухами розподілити по всій поверхні обличчя.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри