Q+A Vitamin C Brightening Serum 30 ml

Q+A Vitamin C Brightening Serum 30 ml

Q+A Сироватка з вітаміном С 30 мл

Q+A Q+A

ЦБ-00021454

Q+A

Наявність: Є в наявності

504грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Q+A

Країна виробник: Великобританія

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Освітлює шкіру, вирівнює її тон, збільшує вироблення колагену

Q+A Vitamin C Brightening Serum Сироватка з вітаміном С 30 мл

Антиоксидантна та зволожуюча сироватка, яка освітлює та освіжає шкіру. Унікальна формула з легкою текстурою, яка  швидко поглинається та забезпечує зволоження. Вітамін С у складі інкапсульований у суміш вулканічного ґрунту та гіалуронової кислоти, завдяки чому він надзвичайно ефективний проти тьмяної шкіри та проти зморшок.

Основні інгредієнти:

  • Вітамін С – це потужний антиоксидант, який допомагає освітлити шкіру, вирівняти її тон, збільшити вироблення колагену та зменшити появу зморшок. Хоча вітамін С може стати нестабільним під впливом сонячних променів, води та кисню, змінюючи колір та зменшуючи свою ефективність, Q+A використовує спеціальну інкапсульовану формулу аскорбінової кислоти, яка має високу стабільність.
  • Вулканічний ґрунт хоча вулкани можуть асоціюваться з непередбачуваними вибухами лави, вулканічний ґрунт – це те, що допомагає підтримувати високу стабільність вітаміну С у складі сироватки. Вулканічний ґрунт створює бар’єр для захисту вітаміну С від окислення, а також допомагає іншим інгредієнтам краще поглинатись у шкіру.
  • Гіалуронова кислота омолоджує, зволожує та захищає шкіру від зневоднення, також відома своїми анті-ейдж властивостями, що робить її ключовим інгредієнтом у догляді за зрілою шкірою. У складі засобу використовується два типи гіалуронової кислоти, щоб подвоїти зволоження.

Спосіб застосування:

Наносити декілька крапель на чисту шкіру та перед зволожуючим кремом. Використовуй щоденно.

Напиши відгук
Q+A Ceramide barrier defence cream 50 ml

Q+A Ceramide barrier defence cream 50 ml

Q+A Захисний крем з керамідами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри