PSA Liquid Clarity BHA & Bakuchiol Blemish Recovery Booster 15 ml

PSA Liquid Clarity BHA & Bakuchiol Blemish Recovery Booster 15 ml

PSA Сироватка проти акне з бакучіолом 15 мл

Brave Sale Brave Sale

ЦБ-00021290

Brave Sale

Наявність: Є в наявності

1545грн

Об'єм: 15 мл

Бренд: PSA

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Сінгапур

Тип шкіри: Для жирної та комбінованої шкіри

Призначення: Знижує жирність шкіри, зменшує видимість пор, робить шкіру більш пружною та еластичною

PSA Liquid Clarity BHA & Bakuchiol Blemish Recovery Booster Сироватка проти акне з бакучіолом 15 мл

Сироватка проти акне з бакучіолом PSA Liquid Clarity BHA & Bakuchiol Blemish Recovery Booster прискорює загоєння запалення і подразнення, надає заспокійливу дію та зволожує. Покращує колір обличчя, освітлює сліди постакне.

Сироватка знижує жирність шкіри, зменшує видимість пор, робить шкіру більш пружною та еластичною. Прискорює процеси регенерації та оновлення, регулює вироблення меланіну, робить тон обличчя більш рівномірним, усуває тьмяність та почервоніння. Перешкоджає появі акне та висипів, зміцнює захисний бар'єр.

Має ніжну текстуру, швидко поглинається і не залишає липкості. Має pH 4,0-5,0.

Основні діючі інгредієнти:

  • Саліцилова кислота відлущує ороговілі клітини шкіри, стимулює клітинне оновлення, надає антимікробну дію, нормалізує pH шкіри та роботу сальних залоз, покращує колір обличчя.
  • Цинк підсушує та зменшує вогнища запалення, сприяє швидкому загоєнню шкіри. Матує шкіру та перешкоджає появі жирного блиску.
  • Бакучіол – рослинний аналог ретинолу, який підходить навіть для чутливої ​​шкіри. Ефективно освітлює застійні плями на шкірі, усуває небажану пігментацію, запобігає появі акне.
  • Екстракт кори білої верби сприяє покращенню кольору шкіри, знімає подразнення, регенерує, зменшує пори, регулює вироблення шкірного сала, ефективно відлущує, допомагає шкірі у відновленні її бар'єрних функцій.
  • Бісаболол - актив, що отримується з аптечної ромашки. Ефективно заспокоює, знімає подразнення та почервоніння, прискорює процеси регенерації. Покращує проникність інших активних компонентів.
  • Лейконосток (ферментований фільтрат кореня редису) має бактерицидну та протигрибкову дію, попереджає розмноження бактерій та появу запалень та акне.
  • Гіалуронова кислота проникає у глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, сприяє утриманню вологи у шкірі. Утворює захисний шар, який не дає випаруватися волозі.
  • Екстракт кореня солодки підтримує природну мікрофлору шкіри, покращує структуру колагену, підвищуючи пружність шкіри. Покращує процеси регенерації та відновлення, підтримує мікроциркуляцію, надає шкірі м'якості.

Спосіб застосування:

Нанесіть на очищену та тонізовану шкіру обличчя та шиї. Можна додавати пару крапель засобу в есенції, креми чи олії для додаткового антиоксидантного ефекту. Підходить для щоденного використання вранці та ввечері.

Напиши відгук
BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Заспокійлива альгінатна маска для обличчя 20 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри